motobartcompany
New member
może źle to ująłem , bo nie dopisałem Polska chyba nie sądzisz ze lexus sprzedaje u nas wiecej aut niż tania skoda.
Obecnie często modyfikuje te parametry.xatt napisał:czy mógłbyś napisać w skali cyfr. jak masz poustawiane parametry typu kontrast, jasność, ostrość, etc..?!
jumax napisał:Witam !
Od dzisiaj jestem posiadaczem słynnego już 5090H, czy szczęśliwym - się okaże.Na chwilę obecną mam problem, mianowicie podłączyłem dolny głośnik a tu buczenie jak jasna ... wcześniej ostrzegałem domowników, że plazmy buczą generalnie ,ale to co dochodzi z głośników mojego Kuro przeszło moje najśmielsze oczekiwania, co to może być ? coś w ustawieniach ? Natomiast doznania wzrokowe rewelacja.Jeśli ktoś może mi pomóc,to bardzo proszę.
Witam!motobartcompany napisał:A masz TV podłączony do gniazdka z uziemieniem? Jeżeli tak i dalej buczy to chyba wzmacniacz w TV uszkodzony
Lizarazu napisał:Ja nie pytam ile jest tylko pytam czy ktoś ma możliwość zrobienia pomiarów i o opisania metodologii.
A to są dwie różne rzeczy.
Na marginesie MODE 3 i 72 Hz stoi w sprzeczności z zapisem producenta, że wszystkie trzy nastawy są przeznaczone dla sygnałów PAL/SECAM = 50 fps.