Ja pomimo, że mam notoryczne problemy z tym telewizorem a konkretnie pilot się zawiesza pomaga tylko wyciągnięcie baterii ale jest progres bo jak wyciągne baterie na całą noc pilot się ponoć resetuje i faktycznie jest lepiej, to na dodatek wyskoczyła mi ta pierd..... plama na ekranie, której nie jestem w stanie zaakceptować. Zareklamowałem mieli wyczyścić w serwisie w Krakowie ale chyba się bali bo zedecydowali że wyczyszczą w RADOMIU w centrali i o dziwo zostało to wszystko zrobione w niecałe dwa tygodnie. Niestety tv czeka na transport ponownie do Krakowa i dopiero jak będą mieć pełne auto to może dostane tv w przyszłem tyg. Dodam że jak dzwoniłem do serwisu z zapytaniem co jeśli plama wyskoczy po okresie gwarancyjnym poinformowano mnie że dodatkowo uczelniają coś, żeby sytuacja się nie powtarzała. I pomimo, że jestem wkur.... na te balączki, które de facto nie powinny mieć miejsca to i tak uważam że ten tv. ma bardzo dobry obraz. Nadmienie, że u mnie oprócz w/w problemów nic nie dolega i gdyby nie to bylbym mega zadowolony. Pozdrawiam
wszystkich zadowolonych i niezadowolonych użytkowników.
p.s. mam nadzieję że nic nie spartolą i cały, sprawny beż obić i rys wróci do mnie.