Piknie Panocki pooświetlane
Nie byłem fanem tych światełek i ambilighta. Żona tym bardziej.
Niemniej udało mi się ją przekonać i od jakiegoś czas zamiast włączoneg światła/lampy, wystarczał ambilight
Mój TV wczoraj został (w stanie nienaruszonym) odebrany do naprawy.
Panowie (mili i uprzejmi) Serwisanci przyjechali ze swoim opakowaniem, sami spakowali TV i wyszli.
Żona usłyszała huk na korytarzu, wyszła i ujrzała jak Serwisanci zbierają na klatce schodowej mój TV - wypadł im dołem z kartonu...
Panowie serwisanci po rozmowie z Żoną z zgodzili się wrócć do mieszkania, rozpakowali TV i stwierdzili, że "tylko nieznacznie uszkodził się element dekoracyjny z logo Philips".
mŻonka moja jednak poprosiła o podłączenie TV do sprzętu celem sprawdzenia, czy faktycznie działa i tylko logo Philips pod ekranem uległo uszkodzeniu.
Niestety nie dało się już tago zrobić - zbiciu uległa matryca, a uszkodzeniu uległy inne elementy obudowy, a najprawdopodobniej także elektroniki TV...
Po krótkiej rozmowie Panowie zgodzili się dopisać na dokumentach (FV zakupu), że TV "uległ uszkodzeniu przez serwis Philips'...
Spakowali ponownie co zostało i pojechali...
Napisałem e-maila do Serwisu, załączyłem foto i grzecznie czekam co będzie dalej, czy podejdą profesjonalnie i dostarczą nowy, nieuszkodzony sprzęt, czy dostanę podpicowany TV po naprawie.