Dzień Dobry,
Chciałem sie przywitać, jako nowy członek forum, "Cześć". Też planuje zakup w ciągu 2-3 tyg modelu tego Tv 65PUS8102/12 jednak pozostaje dylemat czy nie lepszy byłby w wersji 65PUS8602/12
(oczarował mnie efekt ambilight w Philipsie). Czytając tu to forum , troszkę za głowę się łapię i zastanawiam jak to może być, że TV za ponad 6-7 tys ma jakiekolwiek problemy z podłączeniem słuchawek bluetooth czy problemy z obrazem czyli dodatkowa kalibracja, jakością wyświetlania obrazu i płynność oraz klatkowania,transfer graniczenie do 20mbps 4k, problem z upłynniaczem , problemy softu , gubienie WiFi, wybieranie głosowe i przycinanie pilota, banding i efekt brudnego ekranu, dse , HDR niewyregulowany do treści, diody ambi zapadnięte w obudowę czy kto wie jeszcze co :/ np. TV z czyjegoś zwrotu dostać lub skarpeta masować matrycę - czy to jakieś voodoo
haha, takie problemy mogą występować w budżetowych TV 2-3 tyś, a tu jak widać odwrotnie wszystko, słabo.
Wracając do pytania ,który warto kupić, dodam, że mam w planach za jakiś czas dokupić soundbara z subwooferem i czy ktoś już instalował dodatkowa pamięć do TV 65PUS8102 na aplikację ?
Czy można by było z Panem Kiki porozmawiać na temat kupna TV ale zaktualizowanego na max wraz z pilotem, wykalibrowanego, wgrane terrarium
czy cokolwiek to jest itd, chodzi o wyeliminowanie efektu wkur...enia, że wydało się tyle pieniędzy na bubla ?
Pozdrawiam
Krzysiek
PS. Dobrze by było gdyby inżynierowie z Philipsa to forum czytali