Mam Ci wyslac? Ktore dokladnie?
Najlepiej wszystkie
Mam Ci wyslac? Ktore dokladnie?
Dokładnie podaj ustawienia, dużo osób choćby się na nich oprze.Najlepiej wszystkie
Każdy telewizor LCD będzie miał jakąś wadę produkcyjna, jeśli Ci to nie odpowiada musisz kupić OLED
Jak już kupisz 8102 dokup koniecznie philips HUE ja jestem pod mega wrażeniemdziś wystawiam mojego 55pus6561 na sprzedaż i na dniach zamawiam od KIKIEGO 8102
ktoś ma PS4 PRO i grał na tym tv w Horizona ?
Reasumując ponad 90 stron dyskusji na forum polecacie czy kupili byście jakiś inny model w tej cenie przemawia też do mnie rozmiar żeby nie schodzić teraz poniżej tych 65 cali
Od wczoraj z upierdliwością muła co jakieś 30-60 minut wywala mi na środku ekranu taki chamski komunikat "niestety, aplikacja Najczęściej wybierane treści została zatrzymana". Szlak mnie trafia, odłączanie od prądu, ponownie uruchamianie nic nie daje. Ciężko tak korzystać z telewizora! Spotjał się ktoś z czymś takim???
Sercem sterującym i łączącym net z tv jest tak zwany mostek który kupujesz w zestawie lub osobno cena około 250złWystarczą same żarówy/taśmy czy coś jeszcze trzeba dokupić?
Wysłane za pomocą Tapatalk
Miałem tak raz wczoraj dałem ok i się już nie pojawiłoOd wczoraj z upierdliwością muła co jakieś 30-60 minut wywala mi na środku ekranu taki chamski komunikat "niestety, aplikacja Najczęściej wybierane treści została zatrzymana". Szlak mnie trafia, odłączanie od prądu, ponownie uruchamianie nic nie daje. Ciężko tak korzystać z telewizora! Spotjał się ktoś z czymś takim???
Witam,
Czy ktoś orientuje się jaki format plików czyta ten TV? Z tego co zauważyłem nie czyta exFAT. Przeczytał tylko pendrvie w formacie FAT32 ale wtedy nie wgram plików o większej wielkości. Miał ktoś taki problem?
Miałem tak raz wczoraj dałem ok i się już nie pojawiło
Mam tv po kalibracji. Bardzo przeszkadza mi jedna rzecz. A mianowicie kiedy wybiore ifs dzien lub noc to pojawia sie problem na ciemnych scenach i na ciemnych wlosach. Widac wtedy zamiast czerni roznego rodzaju kolory wchodzace nawet w rdzawy rudy i efekt pikseliozy. Jak dam na standard nie ma tego problemu. Ale jest teatr. Zrodlem sygnalu jest NC+.
Jakies porady?
U mnie też od poniedziałku się coś takiego pojawia raz na jakiś czas. I po naciśnięciu przycisku ulubione pojawia się komunikat: "W tej chwili brak dostępnych rekomendacji najczęściej wybieranych treści. Spróbuj ponownie później".Od wczoraj z upierdliwością muła co jakieś 30-60 minut wywala mi na środku ekranu taki chamski komunikat "niestety, aplikacja Najczęściej wybierane treści została zatrzymana". Szlak mnie trafia, odłączanie od prądu, ponownie uruchamianie nic nie daje. Ciężko tak korzystać z telewizora! Spotjał się ktoś z czymś takim???
Rzeczywiście exFAT nie obsługuje. Jedyna opcja to NTFS.
Niestety NTFS również mi nie czyta. Tylko FAT32 a to ma ograniczenie wielkości pliku do 4GB.