Niestety nie ma wsparcia HDR na yt.Czy na TV Android w telewizorach Philips działa już YouTube w HDR? Na telewizorach Sony z Android podobno niedawno apka YouTube dostała HDR jeszcze przed zaktualizowaniem TV do Android Oreo.
Też tak macie?Oglądamy sobie właśnie Wikingów i przy szybkich scenach walk robi się pikseloza.
Źródło apka netfix.
To kwestia ustawień czy procesor nie wyrabia?
Też tak macie?
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Gdyby to było spowodowane słabym sygnałem z kablówki to było by super bo takiej telewizji nie oglądam.Witam
U mnie tego nie ma myślę że wina
to słaby sygnał lub ustawienia.
8102 nie wybacza słabego sygnału nawet jak kanał niby hd .
Też tak macie?
Powiem szczerze, że zaczyna mnie to irytować.
Przy każdej szybkiej akcji nieważne co leci pojawiają się zniekształcenia. [emoji53]
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Kolego co ty piszesz jaki LG ?O co kaman!?
Już któryś rok z rzędu jeżeli chodzi o polecanie tv Philipsa i znowu wysyp wątków że to! że tamto!?
Czyżby idealny obraz i ambilight to nie wszystko!?
Tak ostatnio czytam wątki i coraz bardziej się utwierdzam w przekonaniu że jedyna firma która nie pogorszyła jakości a w pewnych aspektach ja polepszyła to LG!
Stabilny system,czyta praktycznie wszystko,prosta obsługa,w miarę bezawaryjny!
Suma summarum wole trochę gorsza czerń i kontrast kosztem w/w
A wy co sądzicie!?
W tytaniku z kablówki podczas tańców też była pikseloza. [emoji53]To wina słabego bitrate z Netfflixa. Pikseloza pojawia się w scenach gdy na ekranie jest sporo ruchu. Prawdopodobnie wina leży po stronie jakości łącza internetowego u ciebie.
Szkoda że firma która zatrudnia na polskiej ziemi pracowników i tu w tym kraju rozwija produkcję i innowacyjność ma takie problemy a to forum jej nie pomaga bo ludzka świadomość i ostrożność mówi nie a szkoda bo to legenda.
JEst nadzieje ze powinno być raczej przy nastepnej okazji, bo ostatnia partia dotyczyła modeli 2016 i jakies pierwsze 2017 dostały, więc na logikę nas powinien załapać nastepnie.... tylko kwestia własnie kiedy....
A swoja drogą i przyszłości co za oszołomy chcą 8k!!!! FHD można powiedzięc w miare sie upowszechniło, mniej wiecej i dopiero 4k zostało liznięte, po co komu 8k!!!