yellowlabel
New member
Niestety, ustawienia do GT50 nie sprawdzają się przy ST 
Cześć,wiele osób szczególnie przed zakupem plazmy zadaje pytanie odnośnie poboru prądu,zmierzyłem go przez prawie 2 miesiące(500 godzin wyświecone),wynik na skalibrowanym 50ST65" wynosi 233W,jak dla mnie rewelacja,pomiar zrobiłem z czystej ciekawości bo wcześniej miałem 50VT20 i tamten mniejszy o 15" ciągnął 200W,widać że obiecany spadek poboru przez Panasonica to fakty a nie reklamowy bełkot,brawo oby tak dalej w nowej serii.
Digitalus, a czy to normalne, że obraz lekko migocze? (widać to w sumie tylko w MENU)
A drugie pytanie mam takie:
Na ustawieniach na jakich oglądam, biel jest szara - jeśli jednak kliknę przycisk "menu" to ten kawałek obrazu który nie jest przez menu zakryty "rozświetla" się i kolory są mocne, żywe. Biel jest bielutka jak świeży śnieg.
Co powoduje taką zmianę? Ja chcę, żeby tak zostało![]()
Cholera, szkoda, że się tak napaliłem na ten telewizor przed zakupem. Teraz po 3 dniach oglądania mam ogromną ochotę odesłać go do sklepu :/
Chyba się muszę przeprosić z jakimś LEDem.. Ale w tej cenie cholera nie ma nic, co dorównywało by tej plazmie jeśli chodzi o jakość samego obrazu (płynność, czystość, ostrość). Mam jeszcze 3 dni na odesłanie go do sklepu.
To ja już nie wiem co z tym dyskiem jest nie tak :/ Innym działa a mi nie. Prąd na wejściu to 5V więc powinno być ok.