Mam pytanie - dlaczego ta aktualizacja nie jest dostępna online i trzeba ją robić przez USB ? Coś z nią jest nie tak ?Do osób które ręcznie chcą sobie zaktualizować soft.
Mam pytanie - dlaczego ta aktualizacja nie jest dostępna online i trzeba ją robić przez USB ? Coś z nią jest nie tak ?Do osób które ręcznie chcą sobie zaktualizować soft.
Też się zastanawiam ktoś coś wie może napisać w tym temacieMam pytanie - dlaczego ta aktualizacja nie jest dostępna online i trzeba ją robić przez USB ? Coś z nią jest nie tak ?
Do osób które ręcznie chcą sobie zaktualizować soft.
Najprostsza metoda to:
Sciągniecie softu. Rozpakowanie go i nagranie rozpakowanego pliku na pendrive. Zmiana nazwy na autorun.upg
Wkładamy pendrive w slot usb telewizora i uruchamiamy tv. Aktualizacja rozpocznie się sama.
Odwiedź stronę pomocy technicznej dla Philips OLED Telewizor OLED 4K UHD Android 55OLED706/12
Zarejestruj produkt lub znajdź instrukcje obsługi, często zadawane pytania, wskazówki i porady oraz pliki do pobrania dla Philips OLED Telewizor OLED 4K UHD Android 55OLED706/12. Zawsze służymy pomocą.www.philips.pl
Prościej już się nie da
P.S. Faktycznie jest nieco lepszy obraz - sporo mniej przepaleń na krawędziach "prawie" czarnego.
Rozumiem, że zastosowałeś się do opisu kolegi wyżej a w szczególności do fragmentu: "Rozpakowanie " i "Zmiana nazwy na autorun.upg"Tylko czego mi na pendrivie nie widzi aplikacji?