jery-- napisał:Przez HDMI nie ma telegazety więc musisz "pobrać czas" ze źródła analogowego, SCART lub antenowe.
Twój wybór powinien być uzasadniony tym jakiego sygnału najwięcej oglądasz . Jeżeli SD to bierz 42" zawsze im mniejszy tym lepsze skupienie, natomiastPiotr74 napisał:PYTANIE: Mogę kupić 47 czy bezpieczniej (dla jakości obrazu) nabyć 42. POMÓŻCIE PLEASE.
nie absolutnie nie DVD Panasonic S75 po YUV -dźwięk po Optyku Panasonic FullDigital Amplifier SA-XR25, Konsola po HDMI (obraz i dźwięk) oraz dźwięk po Optyku na Amlpi. Pełna synchronizacja. Mam również obudowę multimedialną TrekStor i również pełna synchronizacja.SLAV7 napisał:Witam,
W kilku wątkach na forum, pojawiła się informacja o "rozjechaniu" się dżwieku i obrazu w przypadku korzystnia z zewnętrzengo wzmacniacza/ amplitunera. Zawsze dotyczyło to TV firmy PHILIPS.
spokojnie weź 42pfl9664 to świetny TV i do tego znacznie ładniejszy od 9704, zaoszczędzoną kaskę przeznacz na dodatki Kamera HD, konsolaSLAV7 napisał:Teraz przymierzam się do zakupu LCD-ka i poważnie mysle o tym modelu. Czy 42 cale z odległości 3-3,5m to nie za dużo ? Myslałem o 37 lub 40 cali. Najchętniej 9704 tylko ta cena
c-4 napisał:Czy rzeczywiście różnica jest tylko w czerni?
Może ktoś napisać jaka jest różnica w poborze energii?
Ranking moich urządzeń w jakości obrazu DVD SD od najlepszego: PS3 Slim 250GB, Sony RDR-HX980, Pansaonic DVD S75, Obudowa multimedialna TrekStor maxi station t.u.Piotr74 napisał:Mam jescze pytanie, czy upscalowany obraz z DVD na tym filipku będzie ok?
łykać w Euro , ja już cieszę swoim prawie trzy miechy, a był za 5999 w Euro -tak wiec przeżyłem obniżki -podwyżki i już !hulitos napisał:Wiadomo, że chcę wybrać dobry moment... co myślicie teraz czy jeszcze chwilę poczekać???
***Dylemat nie dotyczy telewizora...chcę go, bardzo
Pozdrawiam!