motobartcompany
New member
Jeszcze 2 tygodnie i muszę podjąć decyzje w sprawie co do kupna TV.
Chce kupić telewizor do drugiego pokoju, w salonie od 1.5 roku stoi 5080XD.
Więc wymagania mam spore, ale budżet ograniczony
W zasadzie stać mnie na tego philipsa lub panasonica 50V10 i to w systemie ratalnym RTV euro 0% bo w innych sklepach odsetki na 30 rat wynoszą około 2400 zł. Najgorzej, że panasonica nie ma w tym sklepie i wybór mam tylko jeden Bo sony odpada za taką cenę mogę mieć 52W5500 ale clouding mnie wystarczająco odstrasza ( miałem 40 i 46 v2500 więc wiem coś o tym) No i ta gruba kiepsko wykończona obudowa.
Zastanawiałem się nad samsungiem B850 ale ciche bzyczenie mam już w pionku. Ponoć ten TV bzyczy okropnie.
Jak wygląda sprawa równomierności podświetlenia matrycy w 47 9664?
Czy czerń jest podobna do tej z sony W5500?
Czy TV wydaje jakieś nie pożądane dźwięki typu syczenie, bzyczenie, buczenie?
Chce kupić telewizor do drugiego pokoju, w salonie od 1.5 roku stoi 5080XD.
Więc wymagania mam spore, ale budżet ograniczony
W zasadzie stać mnie na tego philipsa lub panasonica 50V10 i to w systemie ratalnym RTV euro 0% bo w innych sklepach odsetki na 30 rat wynoszą około 2400 zł. Najgorzej, że panasonica nie ma w tym sklepie i wybór mam tylko jeden Bo sony odpada za taką cenę mogę mieć 52W5500 ale clouding mnie wystarczająco odstrasza ( miałem 40 i 46 v2500 więc wiem coś o tym) No i ta gruba kiepsko wykończona obudowa.
Zastanawiałem się nad samsungiem B850 ale ciche bzyczenie mam już w pionku. Ponoć ten TV bzyczy okropnie.
Jak wygląda sprawa równomierności podświetlenia matrycy w 47 9664?
Czy czerń jest podobna do tej z sony W5500?
Czy TV wydaje jakieś nie pożądane dźwięki typu syczenie, bzyczenie, buczenie?