A jaka inna ma być? Chcesz efekt teatru nosem wywęszyć czy go usłyszeć...?Super metoda badawcza nie ma co - "naocznie".
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
A jaka inna ma być? Chcesz efekt teatru nosem wywęszyć czy go usłyszeć...?Super metoda badawcza nie ma co - "naocznie".
DobreA jaka inna ma być? Chcesz efekt teatru nosem wywęszyć czy go usłyszeć...?
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Dobre![]()
Super metoda badawcza nie ma co - "naocznie".
Kolega źle mnie zrozumiał. Podobała mi sie po prostu celna i jakże dowcipna odpowiedź kolegi. Z nikogo się nie naśmiewam sam mam tą funkcję permanentnie się włączającą.PozdrawiamNie ma sie co śmiac - koledzy mają racje z tym upłynniaczem.
Włącza się sam a funkcja dalej pozostaje na "wylaczony". Rozwiązanie to włączenie go i ponowne wyłączenie i na chwile to działa, aż to ponownego samoistnego włączenia.
Znam mnóstwo ludzi którzy tego efektu teatralnego poprostu nie widzą - może prześmiewcy poprostu do nich należą !
Dzięki wielkie, w moim przypadku pomógł reset telewizora ( wszystkie save-y Machinarium przepadłyWitam wszystko działa
Mi.Udało się komuś podłączyć słuchawki przez BT?
aprobuje powyzsze - na wczesniejszm sofcie tez mi nie pozwalalo na podlaczenie po BTEDIT: spróbowałem jeszcze raz po aktualizacji i faktycznie działa, wcześniej kilka razy próbowałem bez skutku...
No ja włśnie też mam Creative i nie było problemu z parowaniem, ale jestem na aktualizacji z grudnia, bo tv poza 3d dobrze chodzi.tak poprostu wykryło słuchawki? Czy robiłeś jakieś sztuczki?
Mam słuchawki z creative, wszystkie sprzęty w domu widzą te słuchawki bez problemu. Natomiast TV już nie. Identyczna sytuacja jest z głośnikiem bezprzewodowym.
Jaki masz model?
EDIT: spróbowałem jeszcze raz po aktualizacji i faktycznie działa, wcześniej kilka razy próbowałem bez skutku...
EDIT2: już pojawiają się pierwsze niedociągnięcia. Wbudowane głośniki w TV mam na stałe wyłączone (dźwięk leci po optycznym), po podpięciu i odłączeniu słuchawek ustawienie "głośnik TV wyłączony" zmienia się automatycznie na "włączony"
Cześć. Mam ten telewizor od października (50pfh6550), do wczoraj nie było z nim żadnego problemu. Czytając ten wątek odrzucałem wszystkie aktualizacje softu aż do wczoraj, podkusiło mnie żeby jednak go zaktualizować do najnowszej wersji (po każdym włączeniu wyskakiwał monit o aktualizacji). Po aktualizacji wystąpił u mnie problem z dźwiękiem z dekodera NC+ po HDMI, dźwięk jest jakby cały czas przesterowany/trzeszczy nawet przy najmniejszej głośności, generalnie nie do wytrzymania. Puszczając dźwięk po HDMI do ampli Denona jest OK, dźwięk w aplikacjach jest OK. Czy ktoś spotkał się z podobnym problemem?
Witam! Czy ktoś testował czy na styczniowej aktualizacji oprogramowania działa odbiór telewizji naziemnej dvb-t? z tego co pisaliście grudniowa aktualizacja coś zepsuła jeśli chodzi własnie o dvb-t...