Co o tym sądzicie? http://zapodaj.net/914bcc22bf741.jpg.html
Są to martwe pixele czy jakieś inne uszkodzenie? I czy mogę czekać z gwarancją, bo już z miesiąc minął.

Jak ściągasz p2p shit a nie pewnych grup to się tnie. Ja bym sprawdził na waszym miejscu jakie macie polaczenie z wifi w ustawieniach widać jaka jest prędkości polaczenia.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Zauważyłem jeszcze jedną rzecz, proszę o ewentualne potwierdzenie lub zaprzeczenie. Chodzi o podgląd ustawień obrazu, bo jest, ale też i go nie ma, ale do rzeczy.
Wchodząc w ustawienia wciskając na pilocie, powiedzmy "koło zębate"i wybierając wszystkie ustawienia -> obraz -> i obojętnie co, np. kolor to podgląd jest, natomiast jak wejdziemy poprzez przycisk home
obraz->kolor i podglądu nie ma.
Mam oprogramowanie widmo, które było, a już go nie ma, czyli z grudnia.
Zainstalowałem aktualizację.Perfect Natural Motion dalej nienaprawiony. Z 3D nie korzystam to nie wiem czy działa.
Przez optyczny wyjdzie stereo, a przez HDMI, 5.1?
3.Moim zdaniem pilot akurat jest słabo wykonany . Jeśli patrzymy tylko na przód i tył to jeszcze ok ale boki a zwłaszcza przód są bardzoźle spasowane i wieje trochę tanią chińszczyzną. Pilot do dekodera DVB-T za 100zł wygląda już lepiej
4. Z tymi ustawieniami to mam problem taki że czytam jakie to sa problemy, ale specjalnie nie zauważyłem jakiś zmian negatywnych po zmianie ustawień i ponownym uruchomieniu. Generalnie ja mam włączone wszystkie wspomagacze(oprócz czujnik światła) . To jest tak samo jakby kupić sobie super kompa do gier a grać z wyłączonymi efektami.
Hmmm tak się zastanawiam czemu producent i sprzedawcy reklamują telewizory z Androidem jako posiadające mnóstwo świetnych aplikacji i gier, bo to przecież Android? Niech wielkimi literami piszą, że to Android ale inny na którym nie ma 99% aplikacji...5/6/7. Duzo osób uważa pewnie że jak mają smartfona /tableta z androidem to tv będzie to samo.
W jakim modelu TV jest Tizen?jak tak czytam te wszystkie wypowiedzi o tym androidzie to dochodze do wniosku ze naprawde dobrze wybrałem ( tizen )
W jakim modelu TV jest Tizen?
Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka
W jakim modelu TV jest Tizen?
Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka
Korzystam z dekodera satelitarnego także nie wiem czy coś popsuli z naziemnąa naziemna tv przypadkiem sie nie schrzanila? albo widzisz jakies inne istotne uchybienia?
Jestem ostrozny nie tylko po lekturze biezacego watku, ale tez mam starszego philipsa 7 serii gdzie pare lat temu przy ktores aktualizacji rowniez zrobili takiego psikusa, ze kanaly wylecialy w kosmos i przez miesiac do kolejnej akutalizacji tv byl bezuzyteczny
Czy Wam też automatycznie pojawia się komunikat o dostępnej aktualizacji?