tak sobie szukam tv (jako drugi w domu przed czym się broniłem...)...nominalnie wstępnie wybrałem tego Philipsa...przebrnąłem caaaaaały wątek (adminowi powiedzieć mogę, że w okolicach 100 strony są problemy i kieruje do innych wątków...) i....chyba mi przeszło....
choć przyznaję, że za dużo tego wszystkiego a ja...chciałbym po prostu oglądać tv z dekodera i usb...
Oglądam tv tylko z dekodera, nawet obsługuje go pilotem od dekodera i jest ok. Zrobiłem ustawienia, które było kilka stron wcześniej i też jest ok. USB i 3D nie sprawdzałem, tego drugiego nawet nie przetestuje, bo nie mam okularów więc na temat tych dwóch spraw nie wypowiem się.
Mam ciągle w głowie problem z uruchomieniem tv po odłączeniu zasilania, po prostu nie chciał się włączyć, teraz nie sprawdzam i udaję, że jest ok.

Co do problemów z kierowaniem na inne wątki, numer strony nie jest regułą, może to zrobić w każdym dowolnie wybranym momencie, pomaga czyszczenie ciasteczek.
Zauważyłem jeszcze jedną rzecz, proszę o ewentualne potwierdzenie lub zaprzeczenie. Chodzi o podgląd ustawień obrazu, bo jest, ale też i go nie ma

Wchodząc w ustawienia wciskając na pilocie, powiedzmy "koło zębate"
obraz->kolor i podglądu nie ma.
Mam oprogramowanie widmo, które było, a już go nie ma, czyli z grudnia.
Resumując, w sumie jestem zadowolony. Będę się martwił jak zabraknie prądu.