mógłbyś zamieścić zdjęcie działającego 3d ??
Jasne wieczorem po powrocie z pracy
mógłbyś zamieścić zdjęcie działającego 3d ??
Witam
Chciałbym kupić model 55" 6550 - do sypialni - właśnie z powodu Ambilight.
W salonie mam Samsunga H6400 i jestem z niego zadowolony. Śledzę to forum od pewnego czasu i juz sam nie wiem co mam myśleć...
Nie interesuje mnie 3D ale z drugiej strony nie chcę by się zawieszał, w nocy nagle sam włączał, itp.
Jak to jest na dzień dzisiejszy? TV działa poprawnie czy nie działa? W zakresie normalnego użytkowania.
Czyta pliki MKV i polskie napisy txt/srt?
czasami wariuje z językami napisów (ogonki itp.).
Witam
Chciałbym kupić model 55" 6550 - do sypialni - właśnie z powodu Ambilight.
W salonie mam Samsunga H6400 i jestem z niego zadowolony. Śledzę to forum od pewnego czasu i juz sam nie wiem co mam myśleć...
Nie interesuje mnie 3D ale z drugiej strony nie chcę by się zawieszał, w nocy nagle sam włączał, itp.
Jak to jest na dzień dzisiejszy? TV działa poprawnie czy nie działa? W zakresie normalnego użytkowania.
Czyta pliki MKV i polskie napisy txt/srt?
A jak jest przy telewizji z modułu CAM, też się włącza przy zmianie kanału?Jak Ci nie przeszkadza przełączanie na naziemnej co chwila trybu obrazu, bo po każdym przełączeniu programu TV ustawia na siłę Perfect Natural Motion na maxa (jak oglądasz pzrez jakiś dekoder, to tylko raz po włączeniu wystarczy przełączyć), skopane 3D, oraz to, że Ambi włącza się samo o różnych porach nocy (zazwyczaj nad ranem), co w sypialni nie jest fajne, to reszta jest ok. Obraz ładny, czerń głęboka, KODI i nieograniczona ilość filmów, muzyki i seriali. Poza tymi 3 przypadłościami póki co (odpukać) większych przygód nie mam. Natomiast muszę dodać, że zaraz po kupnie wymieniali mi płytę główną...![]()
Witam czy warto kupić teraz 40" za 2399 zł? Czy lepiej kupić samsunga j6200, ju6400 ewentualnie sony?
Głównie szukam tv pod konsole, będę też oglądał filmy. W tym modelu spodobał mi się wyświetlany obraz, stal obok sony w755c i wydaje mi się że obraz był bardzo podobny. Budżet to tak max 2500-2700 zł.
I jak tam z obrazem 3d - mik61 - mógłbyś przesłać pokaz działąjącego 3d.
podeślę Ci dziś linka nie dałem rady już wczoraj dziecko mi spać nie chciało a żona w pracy