grzesiek1945
New member
Też nie wiedziałem, teraz sprawdziłem i spoko 
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
No proszę, i ja tez nie wiedziałem.
Swoja drogą zbliża się koniec terminu, do kiedy mogę zwrócić telewizor, i sam nie wiem co zrobić.
Co do jakości obrazu, to nie mam zastrzeżeń, ale do tego jakie cuda się potrafią czasami zadziać to mam sporo.
Pytanie, czy kupi się coś dobrego w cenie tego philipsa, obecnie?
Czy jest szansa że poprawią soft? Tv jest juz wycofany ze sprzedaży, więc mogą się wypiąć na ludzi i tyle zobaczymy poprawki.
No proszę, i ja tez nie wiedziałem.
Swoja drogą zbliża się koniec terminu, do kiedy mogę zwrócić telewizor, i sam nie wiem co zrobić.
Co do jakości obrazu, to nie mam zastrzeżeń, ale do tego jakie cuda się potrafią czasami zadziać to mam sporo.
Pytanie, czy kupi się coś dobrego w cenie tego philipsa, obecnie?
Czy jest szansa że poprawią soft? Tv jest juz wycofany ze sprzedaży, więc mogą się wypiąć na ludzi i tyle zobaczymy poprawki.
Przecież już teraz jest na 5.1.1.
zależy, czy Android jest dla Ciebie ważny. Jeśli tak, to masz do wyboru jeszcze Sony W755C. Jeśli nie, to celuj w LG LF652V lub Samsunga J6200
Koledzy moja sprawa serwisu telewizora jest w toku. Muszę poczekać jeszcze około tygodnia i jak wszystko się rozstrzygnie na pewno będę miał ciekawe informacje dla Was.
Pozdrawiam,
dziś otrzymałem taka odpowiedź:
"Niestety nie mamy dokładnej informacji kiedy zostanie wydane nowe oprogramowanie.
Możemy natomiast potwierdzić, iż trwają prace nad kolejną wersją dla tego modelu, która zostanie wkrótce wydana"