Cześć,Cześć. Czy ktoś mógłby mi pomóc w sparowaniu głośników Bluetooth Marshall Acton z nieszczęsnym modelem PUS8818. Myslałem, że to będzie formalność, a siedzę już ponad godzinę i męczę się z połączeniem TV z głośnikami, który niby ma Bluetooth, ale nigdzie nie widzę tej opcji. Czy to możliwe, że Google TV nie ma opcji łączenia z urządzeniami Bluetooth, czy to Philips ma koślawe standardy utrudniające połączenie TV z głośnikami bluetooth od innych producentów?
W TV z reguły ethernet 100MbpsSiemano mam do was pytanie, nie macie czasem problemów z siecią w tym TV? od jakiegoś miesiąca może 2 mam problem z netem po kablu, w końcu sprawdziłem prędkość w TV i mam prędkość ok90mb/s gdzie wszędzie indziej mam ponad 600 jak podłączę TV przez wifi wyskakuje komunikat o ograniczonym dostępie i prędkość to 300mb/s i to było by nawet spoko bo z tą prędkością już wszystko działa, ale po wyłączeniu muszę go łączyć od nowa z WIFI co jest mega irytujące. instalowałem TV od nowa resetowałem do ustawień fabrycznych i nic nie działa nawet natknąłem się gdzieś żeby odłączyć wszystkie urządzenia i dopiero resetować też to nic nie dało...