....Przy philips tego nie mam na android tv. ....
:hihi: .... aby TV był multimedialny w sieci należy być zalogowanym na konto Google w TV a także w Smartfonie a wówczas wszystko synchronizuje się aż miło ..... od każdego źródła i miejsca itd. itp.
witam wszystkich , musze na dniach kupić tv i zastanawiam się nad tym philipsem 70PUS8535/12 z tego co się zorientowałem to tv ma jakiś feler, ale widze że temat sie rozwinął na ponad 250 stron których nie mam czasu przeczytać.Czy możecie potwierdzić że ten model jest felerny? Czy jest dostepna jakaś kalibracja aby uzyskać jak najlepszy obraz, czy tv jest wart zakupu czy szukać czegoś innego?
chce wymienić na 70" z 4k co możecie polecić?
Pojawiło się nowe oprogramowanie TPM191E_R.101.001.244.001. Chłopaki na avforums wgrywali do 8535. Mnie nie ma aktualnie w domu do niedzieli więc nie mam jak sprawdzić. Próbował ktoś wgrywać?
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
.... to nie jest wina TV lecz jego operatora )) czyli "nadejszła wiekopomna chwiła" aby się podszkolić co nie co w tym co chce się robić :bober:No konto google mam na android tv i nie zapanietuje mi gdzie skonczylem film jak w samsung na tizen.
Tam to dziala