xDDDDDDD
Kupują TV na podstawie opinii ludzi którzy sprawdzają jakość obrazu na promocyjnych materiałach 4K z YouTube.
Wielkie iksde - pozostaje czekać na kolejne lamenty, prośby o kalibrację i historię o oddawaniu do sklepu.
Nikt nie kupuje na podstawie opini.
Sa ludzie:
1. Tacy jak my z forum. To nieliczna garstka napalencow I swiadomych wyborow
2. Testy z youtube. Jest kilkanascie testow tv, np tego ruskiego jak porownuje sony, philips, samsung oko w oko. Tu nie trzeba byc specem I od razu widac jaki tv gra lepiej. Np ten philips bil q60t w testach tego ruskiego I w sklepie tez. Ale w rtv juz widocznie trafili na skopany model I lipa.
Sa klienci, ktorzy wchodza do sklepu I ogladaja tv. Nie znaja sie na niczym tylko kupuja taki jaki swieci najlepiej. Ja tak kiedys kupilem starego lg I potem panasa I jestem.mega zadowolony. Do dzis graja rewelacyjnie a testow nie czytalem bo nie bylo.
Gdybym teraz mial wybierac na oko tv wybralbym sony xh80. W sklepie miazdzyl wszystko. I w me I w rtv I w neonecie.
I teraz najlepsze. Wchodzi klient do rtv agd tak jak ja oststnio I oglada tv. Myslisz, ze wezmie on philipsa? Nie ma mowy, sam jak go zobaczylem to bilem sie z myslami, ze czy to na pewno prawda? W domu mam i takiego mydla nie mam.
Inny klient wejdzie do innego sklepu, trafi na dobry model i powie, ze chce ten tv bo swieci super. W Medua Expert ten philips swiecil naprawde ok I jeszcze model 78xx.
Ewidentnie philips dal ciala I ta ma wiele trefnych modeli.
Gdybym nie ogladal testow, gdybym wszedl wczesniej do rtv agd za chiny nie kupilbym takiego mydla. Ale widzialem testy, widzialem.w media expert dobry tv I go wzialem I noz, okazal sie dobra seria.
Na tym forum chyba 3 ludzi trafilo na dobry model, reszta pewnie trafilo na mydlo jakie widzialem w rtv agd