Mam też Vu+ Uno 4k se i gama kolorów jest aktywna
Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka
Czy możesz powiedzieć jakie masz ustawienia video na VU. Bo może tu jest coś nie tak.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Mam też Vu+ Uno 4k se i gama kolorów jest aktywna
Poszło na priv. Daj znać czy pomogło.Czy możesz powiedzieć jakie masz ustawienia video na VU. Bo może tu jest coś nie tak.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ja nam VTI i jest możliwość korekcji. Ustawione mam domyślnie czyli wszystko na 128/256. Jak ty masz?Jaki macie soft w tym VU? W mojej zgemmie np jest możliwość ustawień obrazu. Po zmianach czerń jest aż chyba za czarna hehe tak że sprawdźcie u siebie czy też macie możliwość edycji...
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Ja nam VTI i jest możliwość korekcji. Ustawione mam domyślnie czyli wszystko na 128/256. Jak ty masz?
Hej, od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem tego modelu, generalnie jestem bardzo zadowolony z tv od razu po wyjęciu z pudełka jednak chciałbym się trochę pobawić ustawieniami by wycisnąć jeszcze więcej. Jutro mam zamiar poczytać cały temat (122 strony więc chwilę to zajmie xd) jednak jeśli ktoś był y na tyle miły i chciałby podesłać na PW swoje ustawienia byłby mega wdzięczny. Korzystam z kilku źródeł: dekoder Orange do tv, Xbox one x, ps5, Netflix, Amazon - rozumiem że do każdego z nich ustawienia będę konfigurowal osobno.