Jesteś zadowolony z tego telewizora? Polecił byś go w 100%?
Nie istnieje tv na 100% zadowolenia.
Jesteś zadowolony z tego telewizora? Polecił byś go w 100%?
Najlepszym rozwiązaniem jest kupić ten telewizor,testować go przez kilka dni zatrzymać lub oddać bez podania przyczyny (jest taki przepis-14 dni)
Z tym się akurat nie zgodzę, nie jest aż tak źle. Gorzej z artami, delikatnym bandingiem który akurat u siebie zaobserwowałem bardziej na reklamach aniżeli na fudbolu. No i kąty skoro to IPS, mogłyby być lepsze. Tyle, że to akurat mi nie przeszkadza, oglądam na wprost a TV stoi na wysokości wzroku.Największym jego problemem jest brak czerni.
Z tym się akurat nie zgodzę, nie jest aż tak źle. Gorzej z artami, delikatnym bandingiem który akurat u siebie zaobserwowałem bardziej na reklamach aniżeli na fudbolu. No i kąty skoro to IPS, mogłyby być lepsze. Tyle, że to akurat mi nie przeszkadza, oglądam na wprost a TV stoi na wysokości wzroku.
Akurat posiadam ten model tv i czerń jest bardzo dobra po kalibracji, wiec nie siej herezji.Bo ten tv czerń ma kiepską i to nieźle kiepską.
Akurat posiadam ten model tv i czerń jest bardzo dobra po kalibracji, wiec nie siej herezji.
Czyli co... trafiłem na wyjątkowy egzemplarzWitam uprzejmie,
Moim zdaniem poziom czerni jest słaby i to jest punkt minusowy tego
telewizora bez dwóch zdań .
Pozdrawiam,
accu
:kom: