Nie każdemu banding przeszkadza, nie każdy tez ogląda mecze piłki nożnej. Ja używam tv do filmów, seriali i grania na xones/ps4pro i w tej roli spisuje się bez zarzutów. Nie jestem fanem piłki i nie interesuje mnie jakie jest powietrze wokół piłki, niech drga i fruwa, mam to w nosie.
Podsumowując ten tv nie jest dla fanów piłki oraz osób wyczulonych na banding, reszta będzie zadowolona.
No i dobrze, że Ci się podoba, ale po raz kolejny to napiszę:
DLACZEGO NIE MA TYCH INFORMACJI W RECENZJI?
POWINNA BYĆ WZMIANKA W RECENZJI O TYM, ŻE JEST BANDING, ŻE PNM NIE DZIAŁA JAK TRZEBA I POWODUJE ARTEFAKTY, ŻE NIE MA CZERNI (a jest odwrotna informacja o super czerni). ITP.
RECENZJA MA ZAWIERAĆ PLUSY I MINUSY, A NIE TYLKO PLUSY.
Jeśli ktoś nie zajrzy na ostatnie strony, tylko na samą recenzję to zrobi taką samą głupotę jak ja zrobiłem i kupi ten TV nie wiedząc o ww. problemach.
Niestety jak go kupowałem to było ledwo kilkanaście stron i to z błędnymi informacji takimi jak np. to, że niby jest tu panel LG. Tak naprawdę to TP-Vision i tylko Kiki ze wszystkich osób na świecie twierdzi inaczej (no i pewnie bluray jeszcze). Co poradzić..
Test czy recenzja ma pokazać co jest dobre, a co złe, nie powie mi nikt, że ten test został przeprowadzony rzetelnie. A przecież można każdy test czy recenzję edytować.
Na ritings pojawiają się nowe informacje nawet po paru miesiącach od testu, jaki problem dopisać czy zmienić coś w recenzji?
Chyba, że nie chce się zmienić, bo ma się profity z tego. Wtedy to rozumiem, ale też trzeba to głośno powiedzieć, a nie oczy mydlić.
Kup w EURO 7181. Mają tam niesamowitą promocję cenową !!!
Do środy. ONLY.
O wadach piszą tu chłopcy od SONY i PANASINIC TV. To ta sama agencja marketingowa.
Jeszcze od Samsunga, od LG i od Manty!
Ostatnia edycja: