Wiecie co...??? Właśnie byłem na szopingu i wszedłem sobie oczywiście do sklepu że sprzętami RTV
Byłem w euro RTV AGD i oczywiście ogladalem TV. Oczywiście wisiał Philips ale...Rozmawialem z kolejnym już sprzedawca i choć nie negowal że Philips ten jest dobrym wyborem ale zasugerował mi jednak Sony. Wskazał na model który właśnie mają w promocji tj 55xd7005 w cenie 4199zl. Oczywiście sprawdzilem na necie że można kupić już za 3900zl
Telewizor choć matryce ma 60Hz to robi dużo lepsze wrażenie niż Philips a dodam że obydwa wisiały obok siebie. Sony ma lepszą czerń, lepszą biel i żywsze kolory niż pus6561!!!
Myślę że olac tam te 120Hz bo cała resztę to właśnie Sony ma lepsze. Ambilight mi nie jest potrzebny i to zbędny gadżet.
Już wogole mega mi się widzi Sony 55xd8599 który w Euro jest w promocji i kosztuje 5550 zł ale to za drogo.
Od tej chwili myślę że ten model Philipsa sobie odpuszczam i stawiam na Sony 55xd7005 który mam nadzieję za miesiac-dwa spadnie jeszcze trochę z ceny

Myślę że olac tam te 120Hz bo cała resztę to właśnie Sony ma lepsze. Ambilight mi nie jest potrzebny i to zbędny gadżet.
Już wogole mega mi się widzi Sony 55xd8599 który w Euro jest w promocji i kosztuje 5550 zł ale to za drogo.
Od tej chwili myślę że ten model Philipsa sobie odpuszczam i stawiam na Sony 55xd7005 który mam nadzieję za miesiac-dwa spadnie jeszcze trochę z ceny