Jest spore prawdopodobieństwo, że tak to się odbyło.Wiesz, oby nie okazało się że to telewizor ze zwrotu, komuś się nie podobał z różnych względów i teraz dali Tobie
Jest spore prawdopodobieństwo, że tak to się odbyło.Wiesz, oby nie okazało się że to telewizor ze zwrotu, komuś się nie podobał z różnych względów i teraz dali Tobie
2753,19 za tyle mi sie udalo w media expert tyle że bez nóżek i pilota[emoji16][emoji16][emoji16] dzisiaj wymianaDobra promocja w X-komie na ten tv- 55PUS6561 jest do kupienia za 2999 zł.
Taka cena gdyż prawdopodobnie telewizor ze zwrotu jak wcześniej pisałem i chcieli go opchnąć jak najszybciej, dobrze że wymienią Ci na inny egzemplarz, sprawdzaj wszystko bo tak kręcą w sklepach, na Tv się nie znają ale na kręceniu przekrętów są mistrzami.2753,19 za tyle mi sie udalo w media expert tyle że bez nóżek i pilota[emoji16][emoji16][emoji16] dzisiaj wymiana
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Nie miałem czasu, żeby przeglądać znowu kilkuset stron jak ostatnio, więc szybkie pytanie. Wiadomo już coś odnośnie HDR dal tego TV? podobno miałbyć w jednej z aktualizacji a u mnie wciąż niedostępny
Philips PUS 6561 Posiada HDR .
Philips PUS 6561 Posiada HDR .
Posiada HDR i działa.
HDR załącza się gdy otrzymuje właściwy materiał.
Dla mnie HDR jest sztucznym tworem i pewni zniknie podobnie jak 3D.
Obrazu naturalnego nic nie przebije.