Witam. No i stało się, nie narzekałem generalnie ale... Wczoraj popołudniu małżonka wyłączyła tv i poszła z juniorem na spacer. Po powrocie odpaliła Phila i kuniec. Jedynie logo Philipsa na ekranie i nic poza tym. Wyłączyłem go, ponawiam włączenie... czarny ekran, jedynie kontrolka z uśpienia na Philipsa logo się podświetliła.Po wyłączeniu logo gaśnie i kontrolka czuwania. Jedynie na włączonym telewizorze jeśli wyciągnę wtyczkę i włożę z powrotem uruchamia się system z logiem na ekranie, dioda czuwania miga jak to zwykle po odłączeniu źródła prądu, ale w pewnym momencie przestaje i zostaje logo Philipsa na ekranie z piękną poświatą z tyłu telewizora(tak Ambi działa). Jakieś wskazówki,porady? Tv kupiony w kwietniu 2016 r od Kiki. Telefon do serwisu dopiero w poniedziałek,w weekend nie pracują, uprzedzając:
-tak, telefon do p.Marka już wykonałem, podpowiedział ale nic nie pomogło;
-nie miałem najnowszej aktualizacji sprzed kilku tygodni;
-wrzuciłem na pena najnowszy software,ale przy włączeniu tv nic się nie dzieje(to mi podpowiedział Pan Marek ze sklepu Kiki)
-tv wyłączałem już na dłużej(całą noc dzisiaj), po odłączeniu wszystkich kabli z zasilaniem włącznie
Jakoś się obejdę te kilka dni bez tv ,aczkolwiek jedne z niewielu wolnych chwil w tygodniu kiedy mam czas obejrzeć coś dobrego w spokoju wieczorem jak młody idzie spać właśnie plan poszedł w ....
Ktoś ,coś?