Podaj znaki do usunięcia z tego linku
zajrzyj tu proszę:
http://www.hdtv.com.pl/forum/lcd/132895-4k-65-sony-philips-czy-samsung-do-7-8tys-6.html#post1397175
Podaj znaki do usunięcia z tego linku
...a ja nie chcę ani tej, ani tej![]()
Czy taka matryca do wymiany czy to akceptowalna nierownomierność?
Pozdrawiam
Bartek
A co to za program oglądałeś że jest tylko takie tło i nic więcej?Cześć,
Klasycznie jak to z tym modelem mam problem z efektem DSE.
Czy taki jego poziom nadaje się już do reklamowania TV? Przyznam szczerze, że z racji tego, że oglądam dużo filmów zimowych z białym tłem to dobija mnie już stan tej matrycy...
Przy ewentualnej reklamacji polecacie z kim się kontaktować? Bezpośrednio z Philipsem czy może przez sklep?
*Zdjęcie ma lekko obniżoną jasność, żeby efekt był lepiej widoczny
A co to za program oglądałeś że jest tylko takie tło i nic więcej?
A co to za program oglądałeś że jest tylko takie tło i nic więcej?
Dlatego się dziwię że ludzie oglądają białe tła zamiast programu i potem narzekają, Ja często w zimę oglądam narciarstwo alpejskie i żadnego brudnego tła nie widzę a tylko w miarę bielutki śnieg. Przestańcie włączać te tła gdyż one nie pokazują w rzeczywistości kolorów jakie TV może wyświetlić.Zupełnie niepotrzebna ironia. Naprawdę myślisz, że takiego białego brudnego tła nie widać na wszelakich scenach zimowych?
Dlatego się dziwię że ludzie oglądają białe tła zamiast programu i potem narzekają, Ja często w zimę oglądam narciarstwo alpejskie i żadnego brudnego tła nie widzę a tylko w miarę bielutki śnieg. Przestańcie włączać te tła gdyż one nie pokazują w rzeczywistości kolorów jakie TV może wyświetlić.
Fox88 czemu ramka jest czarna na TV twoich rodziców ? u mnie jest srebrna
Może trafiłeś na lepszy egzemplarz. U mnie wystarczy, że w scenach pojawiają się białe ściany albo większe połacie jednolitego tła i już ten efekt zaczyna mnie drażnić.
@kiki @FoX88
Nadaje się to do reklamacji? Kontaktować się bezpośrednio z Philipsem czy przez sklep?