Hmm...
Zakładając najgorszy przypadek, dzieciaki tygodniowo max.ok.20godz x25 tyg(prawie pół roku z tego co piszesz), non stop ta sama gra z tym samym widokiem, np.ramka licznika - mamy ok.500godz. To teoria. W praktyce będzie to może 200godz. TYLKO. Do tego nie wiem czy Fil ma cykliczne przesuwanie pixeli dla bezpieczeństwa, ale to już i tak nieważne. Tej klasy sprzęt nie wypali się po tylu godzinach. Chyba, że był niesomowity zbieg okoliczności i materiały z Netflixa idealnie nałożyły się z PS4...i mamy wtedy ponad 1000g.w teoriii- kto wie co z wypaleniem wtedy...

Nie wierzę w to, bo musiałbym prędzej uwierzyć w teorie Macierewicza. Tak więc nie odpuszczaj Producentowi.
To wypalone ikonki z gry Fortnite Ratowanie Świata. NC+ tylko mecze, Netflix 2 odcinki serialu więc na 100% to od PS4. Nie było grane TYLKO w 1 grę przez te pół roku, to 3-5 różnych gierek, dzieciaki pograły max godzinę w jedną i zmiana. DOKŁADNA kontrola czasu gry więc jakieś potajemne granie odpada

To MASAKRA jakaś jest, nawet w Fortnite runda trwała od 8 do 15min, potem menu, więc jakim cudem...
Odnośnie KIKIego, to trochę przesadziłem z mocnymi słowami,
PRZEPRASZAM, ale wkurza mnie jego komentowanie w stylu "oddaj do domu dziecka, 1 na 100.000 się psuje, u mnie wszystko super" itd. Gdyby był taki cacy to już sam powinien zaproponować, że skoro u Niego kupiony, to On to szybko i sprawnie załatwi albo pomoże. Kiedyś mu i obsłudze sklepu się nawet nie chciało (przez prawie 2 miechy) byle słuchawek do wyjścia jack podłączyć, bo część użytkowników miała tam szum...
Adwokat polecił mi kontakt z infolinią Phillipsa, tam zalecono zgłoszenie przez stronę, fotkę wypalenia i czekać, bo mają 2 dni na opinię z działu technicznego co dalej...JUTRO mija 2 dzień, dzwonię...
Czytam "przeboje" innych tutaj oraz innych forach i obawiam się zostania 2 tygodnie bez tv żadnego, strachu, że wróci w gorszym stanie (ta listwa u kolegi źle skrecona), potem znowu odsyłanie, a skończy się w UOKiK...