Ma 42" 6008. Telewizję mam naziemną. Dlatego korzystam w równym stopniu, a może więcej ze SmartTV. Czy ktoś może mi napisać na czym polegają Wasze kłopoty z tą usługą? Może wtedy też zacznę narzekać. Piszecie o jakichś nieprawdopodobnych ilościach aplikacji w Samsungu czy "gdzieś tam". Czy ktoś na świecie może W PRZYBLIŻENIU określić jaką ilość propozycji ma tylko jedna aplikacja YouTybe. Nie wspomnę o innych w tym telewizorze, które są jak "ruskie babuszki", czyli można je otwierać, otwierać i końca nie widać.
Witam,
tutaj nie chodzi o ilość, raczej o jakość.
Np ilpla jak w kompie z możliwością TV Online, TVN Player jak w kompie z możliwością kontynuacji oglądania, wznawiania.
Dodatkowo Iplex Plus, Cineman.vod -mega fajny 2,5 zł. za film bez wychodzenia z domu przyzwoita oferta i poprawili przepustowość po
mojej interwencji.
HBO Go, Vevo.com super -teledyski w pierwotnej formie bez loga stacji i głupawych smsów napisów życzeń.
Polskie radio internetowe -hit. itd itp.
Pozdr.
Tylko pytanie dlaczego większość aplikacji w tym telewizorze jest tak wolna? Dla przykładu ipla działa całkiem sprawnie (czyli jednak da się), ale taki TVN Player już gorzej, a o YouTube nawet nie wspominam, bo to kpina ze strony Google albo Philipsa albo jednych i drugich.
Już został pobity przez nowe tegoroczne Philipsy z Androidem.
Niedawno ktoś się pytał innych użytkowników 6008 czy gdyby mieli jeszcze raz brać TV kupiliby ten model jeszcze raz i ja odpowiedziałem, że tak i że można z niego normalnie korzystać. Niestety, zmieniam zdanie! W dniu dzisiejszym po 30-sekundowym (jak zwykle) uruchamianiu tego telewizora ustawienia obrazu zostały przywrócone do domyślnych (pytanie czemu?). Miałem ustawienia na "dzień" i "noc", a dzisiaj nagle stały się one fabryczne... więc od nowa musiałem przestawiać po swojemu. Widziałem, że kilku użytkowników na forach pisało, że telewizor nie zapamiętuje ustawień albo je resetuje, ale aż do dziś mnie to nie spotkało. Ktoś może powiedzieć, że to błahostka, ale tak wcale nie jest. Po to Philips dał możliwość zmiany ustawień , żeby móc z niej korzystać, a teraz przy każdym uruchomieniu TV będę się zastanawiał czy znów coś będę musiał zmieniać.
Do tej pory przymykałem oko na irytujące niekiedy przypadłości tego telewizora, ale z każdym kolejnym dniem się zastanawiam, co następne się stanie?