Na TVN Player wyświetla się i nie znika. Natomiast na onet.VOD - znika. Ze smart TV nie mam problemów z połączeniem.Czy u was też podczas odtwarzania filmów na TVN Player wyświetla wam się granatowy pasek loadingu?
Na TVN Player wyświetla się i nie znika. Natomiast na onet.VOD - znika. Ze smart TV nie mam problemów z połączeniem.Czy u was też podczas odtwarzania filmów na TVN Player wyświetla wam się granatowy pasek loadingu?
Na TVN Player wyświetla się i nie znika. Natomiast na onet.VOD - znika. Ze smart TV nie mam problemów z połączeniem.
po dwóch wizytach w serwisie i nadal nie sprawnym tunerze DVB-S2 (szatkowanie obrazu na transponderach 11411, 11449, 11508, 12265) dzisiaj złożyłem reklamacje w sklepie o niezgodności towaru z oferta i zwrot gotówki.
W ciągu kilku dni mają przyjechać po TV i oddać kasę
Na sharpie 635, czyli co najmniej o klasę niżej wszystkie kanały działają poprawnie.
Dlatego jeżeli ktoś planuje zakup philipsa z myślą o obsłudze modułu CI to radzę sprawdzać konkretny egzemplarz.
Może pomóc wyłączenie (lub włączenie) którejś z opcji, typu:Wkurza mnie co raz bardziej jedna rzecz, przy filmach w jakości HD czy FullHD, przy szybkich scenach obraz momentami sie rozmywa, zamiast szczegółów tworzy się taka plama, albo krateczki które nachodzą na siebie. Tak jakby jeden fragment ekranu nie mógł nadążyć za resztą. Nie wiem, być może to kwestia ustawień... Nie mogę uchwycić tego efektu na kamerze, postram się nagrać coś na USB, zastopować i zrobić zdjęcie żeby pokazać jak to wygląda.
Występuje coś podobnego u kogoś z Was ?
Wkurza mnie co raz bardziej jedna rzecz, przy filmach w jakości HD czy FullHD, przy szybkich scenach obraz momentami sie rozmywa, zamiast szczegółów tworzy się taka plama, albo krateczki które nachodzą na siebie. Tak jakby jeden fragment ekranu nie mógł nadążyć za resztą. Nie wiem, być może to kwestia ustawień... Nie mogę uchwycić tego efektu na kamerze, postram się nagrać coś na USB, zastopować i zrobić zdjęcie żeby pokazać jak to wygląda.
Występuje coś podobnego u kogoś z Was ?
Wyłącz Perfect Natural Motion i "problemu" nie będzie. Część osób lubi oglądać z tą funkcją, ale są też tacy (w tym ja), co "teatru" nie akceptują (na szczęście każdy ma wybór).42PFL6008k Mi właśnie płynność Philipsa nie odpowiada. Gubi obraz i to zarówno dekodera kablówki jaki i z odtwarzacza A-400 czy laptopa sony-vaio T-13.
Zdjęcia na TV wyglądają ładnie ale reszta porażka. Filmów akcji prawie nie da się oglądać bo na szybkim ruchu sprzęt się gubi
42PFL6008k Mi właśnie płynność Philipsa nie odpowiada. Gubi obraz i to zarówno dekodera kablówki jaki i z odtwarzacza A-400 czy laptopa sony-vaio T-13.
Zdjęcia na TV wyglądają ładnie ale reszta porażka. Filmów akcji prawie nie da się oglądać bo na szybkim ruchu sprzęt się gubi
Następnym razem od Philipsa najdalej jak się da
Bo jak mam na ekranie zamiast postaci w ruchu oglądać krateczki i plamki. Następnym razem do sklepu z odtwarzaczem i kilkoma filmami aby zobaczyć jak sprawa wygląda w praktyce