Aż tak źle to działa wszystko?
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Będziesz musiał poczekać, aż wrócą ze szkół i roboty, ludzie którzy korzystają z satelity. Ja mam na dachu tylko antenę do naziemnej tv. Jeśli nie znajdę w telewizji dla biedaków nic ciekawego, uruchamiam Smart a tam masz dużo aplikacji, które zawierają w sobie niezliczone propozycje. Co prawda dobrze było by znać świetnie angielski, niemiecki i francuski, ale dla władających tylko ojczystym językiem oferta również nie do wyczerpania. Jeśli masz wiele zainteresowań to nie masz szans na nudę.O to właśnie mi chodziło, myślałem ze do TVN Player trzeba wchodzić przez przeglądarkę... A możesz mi powiedzieć czy działa ten tuner sat z kartami cyfrowego ?
Bo nie mam możliwości nawet zobaczenia tego tv przed kupnem...
A posiadam multiroom tak czy tak dużo kanałów HD wiec dobrze jakby działało.
ja sie dziwie ze ktos jeszcze oplaca tych zlodziei...
Ale prowincja, małe miasteczka i wsie nie maja praktycznie wyboru. U mnie jest problem z zasięgiem komórek, chociaż do granic Warszawy mam 23 km drogami, nie w linii prostej. Czyli mobilny internet miałbym gdzieś pod którymś z drzew na posesji. Z uwagi na to, że dysponuję nielimitowanym czasem wolnym w ciągu każdej doby, odpowiada mi nielimitowany internet. Zwłaszcza, że w przeciwieństwie do wolnego czasu budżet mam wyraźnie limitowany. Oprócz mnie w sieci gmera również żona.
Zgadzam się. Jednak zauważ, że 6008 bez internetu i SmartTv to już pół 6008 czyli "3004". Dla mnie telewizor bez połączenia z siecią to odpowiednik "kołchoźnika" (jeśli kojarzysz co to było). Dlatego wymiana zdań na temat szybkości dostarczanego internetu i jej wpływ na działanie telewizora to pouczający wątek.Przypominam ze to temat o Philipsie 6008 ,nie o internecie !.Pozdrawiam .
Od jakiegoś czasu codziennie włączając ten TV zaczynam się zastanawiać czy się pojawi obraz czy też nie. Od tygodnia leci dźwięk, a obraz pojawia się po ok 10 tym włączeniu i wyłączeniu TV. Ta przypadłość doszła do moich ciągłych twardych restartów TV połączonych z utrata ustawień.
Oczywiście DTS nie ma i nie będzie, a Kiki od którego kupowałem TV zaklinał się, że wejdzie w czerwcu............ 2013 r. TV ma równy rok więc chyba go zareklamuję do serwisu bo nie ma wyjścia i muszę jeszcze dobrych kilka lat z niego korzystać.
Proszę o podpowiedź czy serwis zabiera mi TV z domu i ile trwa jego naprawa w serwisie?
Dziękuję za odpowiedź.