A ja juz prawie podjalem decyzje, ze bedzie to Panasonic 50V10, ale prawie.prosperowiak napisał:a propos postow WRXa, powiem Ci tak... mialem podobny dylemat, ale Kuro to Kuro i musi stac u mnie w pokoju... na Philipsy czy te 9704 czy kolejne nadejdzie jeszcze czas![]()
arianpl napisał:Witam!!!
Wreszcie drgnęło w EURO AGD. Jutro mogę już podpisać umowę ratalną.
Philips 46pfl9704H wreszcie jest osiągalny w Polsce, a czekałem ponad miesiąc
![]()
slupek napisał:Miałem to samo, ale już od dziś 9704 wraz z BDP3000 stoją w domu
Jeszcze tylko zostaje mi podpisać umowę z UPC.
Po pierwszym dniu jestem zachwycony.:bober:
Na:
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/...6PFL9704H/12&scy=pl&slg=pl&mid=Link_Software#
widzę, że jest nowe firmware Plik: 46pfl9704h_12_fus_eng.zip, Wersja: 000.026.066.000, Plik ZIP, 44.29 MB, 2009-11-04
ale nie wiem co zmienia.
slupek napisał:Miałem to samo, ale już od dziś 9704 wraz z BDP3000 stoją w domu
Jeszcze tylko zostaje mi podpisać umowę z UPC.
Po pierwszym dniu jestem zachwycony.:bober:
Na:
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/...6PFL9704H/12&scy=pl&slg=pl&mid=Link_Software#
widzę, że jest nowe firmware Plik: 46pfl9704h_12_fus_eng.zip, Wersja: 000.026.066.000, Plik ZIP, 44.29 MB, 2009-11-04
ale nie wiem co zmienia.
Szanowny lolku, nie chciałbym Cię urazić, ale zostałeś chyba ofiarą takich ludzi jak ja przed laty gdy pisywałem do branżowych szmatławców. Ponieważ producenci "specjalnego" okablowania płacili piękne kwoty za reklamę, oceny ich produktów (testy) zawsze były fenomenalne na tle tych, którzy nie dawali reklam lub lub na tle kabelków z zestawu. Zapewniam Cię, że jeśli nie trafisz na targi Audio Show których celem jest zmiękczanie umysłów ludzi z kasą, to nigdy nie usłyszysz różnicy brzmienia po wymianie kabla zasilającego. Dla twej informacji dodam, że najwyższy model pozłacanego kabla pewnej polskiej firmy jest wytwarzany w Chinach i płacą za niego ok 15 $. Jednak cena dystrybutora przekracza 1000 zł. Nie daj się...lolek126 napisał:Witam napiszcie mi czy 9704 gniazdo sieciowe jest już profesjonalne takie jak w dobrych cd, amplitunerach, czy też subwoferach czy jest jakieś zwykłe że nie można podłączyć dobrego kabla zasilającego. Pozdrawiam i czekam na wasze posty.
Lolek.
kiki napisał:bez cienia wątpliwości kable mają znacznie. Wiem bo widziałem i słyszałem.
Szczególnie jak ktoś ma taki model jak ten Philips 46 9704![]()
Witam nawet jeśli daje dobry kabel zasilajacy w tym tv to i tak nici z kabelka dobrego ponieważ gniazdo w tym tv jest małe takie jak np do radiomagnetofonu czy np golarki przynajmniej tak mi powiedzieli na infolinii bo nikt mi nie odpisywał na forum. Pozatym tak jest umieszczone, że nawet jakby było duże wejście to nie bardzo by było jak z podejściem z tym kablem. A tak zostało zrobione i ułożone w tym miejscu żeby na ścianie jeszcze dodatkowo tv nie musiał być oddalony bo i tak jest dosyć grubiutki. Dla tych co ma stać na stoliku różnicy nie ma gdzie takie gniazdo jest ułożone. Pozdrawiam.
Lolek