kriswas napisał:@lolek126
"O co Ci kurde chodzi? Zabierasz się za to jak pies do jeża" ten cytat pochodzi z filmu "Chłopaki nie płaczą", nomen omen
Kolego, chcesz kupić TV za ponad 10 tys. złoty, czy może już kupiłeś, bo nie wiem, a masz problem ... z gniazdem zasilania i kablem zasilającym No comment ! Tym bardziej, że Philips ma ponoć większe problemy z efektem haloo i innymi rzeczami o których piszą użytkownicy na forach zagranicznych, niż np. Toshiba SV! I tu jest problem, bo wydać taką kasę i się wkurzać, to nie na moje zdrowie. Ponawiam liczne prośby do kikiego, bez testu porównawczego chyba się nie obejdzie. Może w ramach prezentów "pod choinkę"
Witam o nic mi nie chodzi poprostu czysta ciekawość jeśli chodzi o ten kabel zasilający, a do zakupu się przymierzam tyle że w przyszłym roku , mam nadzieję że do tego czasu będzie tańszy niż teraz A propo efektu halo to ja myslę że wiele innych telewizrów ma za to większe problemy z innymi rzeczami, poprostu na chwilą obecną nie ma idealnego lcd i tyle. Teraz trzeba sobie powiedzieć co komu się podoba i ile chce za to zapłacić. Takie mam zdanie na ten temat. Pozdrawiam.
Lolek