slupek
Zakup tego Philipsa był w pełni świadomy (tym bardziej, że po podjęciu decyzji czekałem jeszcze miesiąc i mogłem ją w każdej chwili zmienić), sam nie namawiam do zakupu nikogo, stwierdzam tylko fakty, również w żadnym swoim poście nie negowałem ani Sony ani Panasonica, a zauważyłem, że użytkownicy tych modeli robią to dość często.
Jak szukałem amplitunera, to również mój wątek kilku stronicowy został skasowany przez Admina z powodu kłótni ludzi i udowodnianiem sobie wyższości jednej marki nad drugą.
Jeśli ktoś będzie miał pytania czysto merytoryczne i będę w stanie odpowiedzieć, to nie ma problemu, jednak na posty, które nic nie wnoszą nie zamierzam się wypowiadać. EOT.
Stary, SUPER POSTAWA! Tak trzymać. I, aby być w zgodzie z powyższym cytatem, mam do Ciebie konkretne pytanie: jak wygląda sprawa z odbiciami i refleksami na tej półmatowanej powierzchni ekranu? Jestem na rozdrożu pomiedzy Philipsem 9704, a Toshibą SV. Jak zachowuje się Toshiba w osłonecznionym pokoju widać w jednym z ostatnich postów w temacie SV / posiłkowałem się fotką z linka z testu /. Wiem, że półmat zachowuje się inaczej jak szyba, jednak szukam potwierdzenia / może fotki, choć pewnie teraz ciężko będzie o słońce
, ale może jednak /. Druga kwestia to działanie Wi-Fi. Jaka odległość od routera, tłumienie sygnału przez ściany / ile tych ścian / i czy te determinanty mają wpływ na działanie netu. Ciężko będzie mi zrobić okablowanie do netu, wiercenie 3 ścian
aż strach pomyśleć.
Panowie
toms83qwe19 i
michalmichalmic
Rozumię Wasze racje i zgadzam się z nimi, tylko jedno małe ale, które skłania mnie do zastanowienia, co i Wam zalecam. Cyfry,liczby i wyliczenia pokazują teoretycznie co jest i jakie to daje możliwości, koniec i kropka. Natomiast cała sfera subiektywnego odbioru przez konkretnego człowieka, ludzi jest niestety NIEPRZEWIDYWALNA, gdyż zbyt wiele czynników ma wpływ na ten, podkreślam subiektywny odbiór. I jedna podstawowa zasada, która niestety jest daleka nam, Polakom:
nie decydujmy autorytatywnie, że jest tak lub inaczej, bo... i teraz następują wyliczanki argumentów. Dopuśćmy do siebie myśl, że nie zawsze jest tak, jak nam się wydaje, że... czarne jest czarne, a białe jest białe, he,he,he, ale się napisało, co? Teraz są takie rzeczy możliwe, że nawet fizjologom się nie śniło, jak mawiał F.Kiepski
Na koniec proponuję Wam, Panowie sceptycy, zaczekajcie, aż cudo to w postaci 9704 pojawi się w sklepach i zróbcie nalot na MM, Saturny czy inne LOCO. A nie zapomnijcie nas poinformować o Waszych spostrzeżeniach. Oczywiście bez urazy!
RA DAREK
12.11 wyjechały z Węgier niewielkie ilości do
MM -Bielsko Biała ,Poznań,Gdańsk,Bydgoszcz Głogów,koszalin Piotrków Trybunalski,
Saturn- Poznań,Wrocław,Gdańsk,Warszawa
powinny się tam pojawić w sprzedaży 17-20.11
Pozdrawiam
Ty to jakiś nowy J-23 jesteś, czy co? Na ile ta informacja jest pewna?