No i popatrz... obudziła się wreszcie rzesza "szczęśliwych" posiadaczy. Ja o tym pisałem parę dni po zakupie - już w grudniu. Naraziłem się, posądzono mnie o to że jestem malkontentem. Pisałem, że szlak mnie trafia co chodzi o działanie TV. Mało kto tu pomagał, większość twierdziła że jest SUPER OH i AH. Jeszcze raz odsyłam tych co mówią o tym TV tak pozytywnie to rzeczowego forum na stronie Philipsa. Tam nawet posiadacze rozważają wytoczenie zbiorowego procesu za oszustwo reklamowe! Wsparcie Philipsa jest do tego stopnia "swietne", że nawet rzeczowo nie podchodzą do tego co mówi karta produktu, instrukcja, reklama... etc.
Na zgłoszenie opcji, która powinna działać, potrafią odpowiedzieć w ten oto sposób:
"W odpowiedzi na Pana e-mail informujemy, że producenci telewizorów jak i operatorzy satelitarnych telewizji cyfrowych wydają certyfikaty dla obsługi telewizorów jak i modułów odnośnie prawidłowego współdziałania. Firma Philips jak i operatorzy satelitarnych telewizji cyfrowych takich certyfikatów nie wydali, w związku z czym na takiej podstawie informujemy, że nie zapewniamy pełnej kompatybilności telewizorów Philips i modułów operatorów takich jak Cyfra Plus czy Telewizja N.
Telewizor będzie obsługiwał tego typu moduły, aczkolwiek nie zapewniamy pełnego, prawidłowego działania."
Tylko dlaczego ani słowa o tym w reklamach lub instrukcji???