moze w laptopie cos masz zwalone,ja podlaczam lapka hdmi i ogladam filmy full hd i zapewniam ze zadnych niepokojacych objawów nie mam.Najnowsze sterowniki karty graficznej masz w laptopie?co to za sprzet wogole?
W końcu ktoś się zainteresował tematem, dzięki kolego. Mam HP Pavilion DV-7 1299ew. Sprawdzę sterowniki jak wrócę do domu, ale wątpię żeby to było przyczyną, bo n poprzednim LCD Samsunga nie było takich problemów..
Próbowałeś włączyć opcję "Gra lub komputer" i wybrać komputer?
Powinien się zmniejszyć inputlag.
Jednak jest duża wada tego ustawienia, fatalna czerń, a raczej jej brak.
Nie wiem co robi telewizor,ale obraz jest wtedy fatalny.
Jaką rozdzielczość ustawiasz na TV?
Jakie jest odświeżanie?
Ja mam tez problem po podłączeniu PC do telewizora.
Mianowicie w rozdzielczości 1080p, mam cały czas przycięcia, film potrafi co jakiś czas skakać, tak delikatnie, ale jest to strasznie denerwujące.
Po przełączeniu na 720p, wszystko wraca do normy jak ręką odjął.
Wykluczam problemy od strony komputera, ponieważ wcześniej miałem plazmę G10 i nic takiego się nie działo.
Już nawet kabel kupiłem nowy i ciągle to samo, porażka.
Super sobie ustawiłem telewizor pod filmy z bardzo dobrą czernią tylko ten źle działający tryb 1080p z kompa doprowadza mnie do szału.
Rozdzielczość to 1080p a odświeżanie 59Hz lub 60Hz. Spróbuję zmienić na to ustawienie "Komputer", ale skoro obraz jest wtedy fatalny to raczej mnie to nie urządza, tym bardziej, że sobie ustawiłem obraz na "tip-top".
Ostatnia edycja: