@amonart a co tu pisac. Bank internetowy, ktory zwraca 5% zakupow internetowych po spelnieniu warunkow. Poczytaj
...właśnie googluje w tej sprawie
@amonart a co tu pisac. Bank internetowy, ktory zwraca 5% zakupow internetowych po spelnieniu warunkow. Poczytaj
"Normalny" problem - zrób wył/zał telewizor, spróbuj jeszcze raz. Jak nie pomoże próbuj znów ... aż do skutku.(ciach) Co trzeba zrobić aby karta WiFi w tym TV obsługiwała połączenie z routerem zabezpieczonym kluczem. zauważyłem już na dwóch TV że bez szyfrowania nie ma problemu, a z szyfrowaniem jakimkolwiek nie chce się połączyć. Czy popełniam jakiś błąd czy to normalne?
Możesz coś więcej napisać o tym SYNC bo tak na szybko nie mogę skojarzyć... dziękuje.
1. Nie widziałem takiego filmiku, ani takiej opcji.Jeżeli mógłby ktoś odpowiedzieć na poniższe pytania, będę wdzięczny:
1) czy jest w tv prezentacja ambilight (albo w smarcie)?
2) czy można wrócić (raz jeszcze załączyć) do filmu hd (prezentacji), którą można obejrzeć przy pierwszym uruchomieniu?
3) czy w smarcie są jakieś kanały z 3d czy trzeba filmy we własnym zakresie załączać?
Jeszcze jeden warunek jest gdy nie masz salda 1,5k lub wynagrodzenia - wystarczy miećPłacąc przy pomocy płatności elektronicznej Płacę z Aliorsync otrzymuje się 5 % rabatu za zakupy. Należy pamiętać, że wszystkie sklepy (poza allegro i ceneo) pobierają opłatę 3% za płatności takim przelewem. Odbywa się on przez serwis payu lub inny pośredni.
Wg mnie najlepiej kupować bezpośrednio na ceneo (nie zawsze jest opcja) lub na allegro (drogo), bo wtedy ma się pewny zwrot bez prowizji 3% (tam nie jest pobierana).
W przypadku samego konta SYNC należy spełnić 1 warunek np. średni stan konta dzienny to min 1500 zł lub przelewać wypłatę od pracodawcy. W innym przypadku rabatu nie będzie nigdy.
Ogółem konto jest darmowo i zwrot jest zawsze naliczany.
U mnie tv odstaje od ściany 9cm na początku odstawał 5cm, ale amiblight słabo rozchodził się po ścianie jego pole świecenia było zawężone, bynajmniej dla mnie zastosowałem tulejki dołączone do wieszaka i teraz efekt jest lepszy (jasność ambilight mam ustawiona na 10, dynamikę na 9). Producent podaje info, aby tv odsunąć od ściany do 25cm dla najlepszego efektu ambilight. Najlepiej sprawdzić to jeszcze przed zawieszeniem tv gdy jest na stojaku i podjąć decyzję czy jak najbliżej ściany tv i słabszy efekt ambilight, czy dalej od ściany i lepszy efekt. Ja w swoim przypadku nie dał bym już więcej od ściany jak 9cm nie wyglądał by tv już tak fajnie na ścianie bynajmniej dla mnie (wszystko wedle gustu).
Czy ktoś z Was używa ambilighta na ciemnym tle? Jak wówczas się prezentuje?
Za telewizorem mam ciemną tapetę (wieczorem wręcz wpadającą w czerń) ze srebrnymi wywijasami. Zastanawiam się czy ciemny kolor nie stłumi efektu. Ma ktoś jakieś doświadczenia w tej materii albo widział u kogoś?
Za telewizorem mam ciemną tapetę (wieczorem wręcz wpadającą w czerń) ze srebrnymi wywijasami. Zastanawiam się czy ciemny kolor nie stłumi efektu. Ma ktoś jakieś doświadczenia w tej materii albo widział u kogoś?
Nowy soft znajdz na stronie Philipsa w pomocy technicznej zgraj na pena podlacz do usb tv .Dotarł dziś do mnie TV.Panowie ile TV powinien się nagrzewać w temp.pokojowej zanim się włączy?Gdzie znajdę instrukcję update firmware?
U mnie ściana brązowa i efekt eleganckiCzy ktoś z Was używa ambilighta na ciemnym tle? Jak wówczas się prezentuje?
Wiem że PFL6007 nie odtworzy dźwięku DTS w filmie z USB. Ale czy jeśli mamy do TV podłączony amplituner optykiem to prześle do ampli dźwięk DTS bez żadnego dekodowania i będzie można się nim cieszyć na kinie?