Jedyny największy żal byłby to brak Abmbi; to jest godne patentu dobrze, że tylko do 2020 roku .
Witam
Zamówiłem dzisiaj Philipsa 47PFL 6067K za 4300plus Xbox i gierka na RTV AGD czy w porównaniu z 6007 ( brak na magazynach) bedzie to dobry wybór ?
Witam,
po testach i ogromnym doświadczeniu mogę powiedzieć, że bez namysłu możesz brać Panasonica model
TX-L47DT50E za kwotę ok 4500 nie ma sobie równych !
Matryca IPS, dźwięk bardzo dobry -lepszy o niebo od Philipsa i LG oraz Sony HX850 .
Profesjonalne ustawienia , szybkie menu, obraz miód dla oczu , gdyby miał jeszcze lepszy dźwięk (trudno znaleźć coś lepszego od Phlipsa 9664) oraz inny nie tak nowoczesny wygląd byłby on u mnie w domu ! Stosunek : jakość / cena - 10/ 10.
Jedyny największy żal byłby to brak Abmbi; to jest godne patentu dobrze, że tylko do 2020 roku .
tak się dzieje jak są usuwane posty, czyli wychodzi na to że postów by było 167 stron
tak się dzieje jak są usuwane posty, czyli wychodzi na to że postów by było 167 stron
Philips też ma matrycę IPS
Witam,
Ja swój kupiłem w sklepie internetowym , ale rodzicom kupiłem w Euro-RTV z Xboxem i był oryginalnie zapakowany.
Nie było żadnych problemów.
X-box dla mnie![]()
Mam pytanie do osób, które kupiły 6007 lub 6067 w EuroAGD z xboxem i grami, czy telewizor i pozostałe „gratisy” były fabrycznie zapakowane / zaplombowane? Czasem zastanawiam się do kogo trafiają egzemplarze, z których ktoś zrezygnował i odesłał w ciągu ustawowych 10 dni![]()
Coś mi tu nie gra, bo wychodzi na to, że Euro dodaje X-boxa za friko.Miałem troszkę z tym sklepem do czynienia i w takie cuda nie uwierzę.
Tak, wszystko było fabrycznie zapakowane. Polecam płatność przez Sync, zwraca 5% ceny. W ten sposób za wersję 6007 47'' + xbox + 2 gry (Halo 4 i Wiedźmin 2) zapłaciłem niewiele ponad 4100 pln![]()