J
Judash
Guest
Z 2,50 to niebardzo oglądać 55" wg mnie za duży.Są jeszcze inne niezbedne przedmioty w pokoju, więc 55" nie mam gdzie wcisnąć.Naj bardziej istotne dla mnie jest, czy Philips podoła czerni mojemu ex500?
O matko, ale dyskoteka - koszmar!Teraz każdy w swoim TV będzie mógł sobie zrobić ambilight :
[youtube]
Fajnie to określiłeś. Najlepiej pozbyć się problemu, chociaż jednego. Szkoda życia.tak sobie myślę, ze zamiast taaak męczyć się, zamiast mieć taaaką udrękę, taaakie problemy, takie przekichane życie - sprzedajcie ten szajs na np allegro, aukcja od 1zł i nie męczcie się aż tak, niech Wasze tak tragiczne teraz życie wróci do normy i do szczęśliwych czasów before TV Philips ...![]()
tu masz linkaMa ktoś jakieś plansze czy coś do ustawień bo denerwuje mnie, że sceny nocne i ogólnie ciemniejsze są jakby zamglone i chciałbym to jakoś poprawić i przetestować
Wlaśnie te próbowałem i coś tv nie chce odczytać tych jpg. Ktoś wie dlaczego ?
Niestety większość szuka "diamentu" za parę złotychA za tą cenę TV oferuje bardzo dużo i w dobrej jakości. Kiedyś za te pieniądze był zwykły CRT bez HD, SmartTV, ambilightu, 3D, Skype'a i tym podobnych. PFL6007 oferuje dobrą jakość i moim zdaniem trzeba się nią cieszyć, a jak nie, to można sobie inny znaleźć - nic na siłę, jest ogromny wybór modeli.
Czasami zdarzają się jakieś usterki - istotne czy nie, czasami można przymknąć oko, w przeciwnym wypadku serwis powinien się tym zająć.
A ja myślę że w tej cenie można nabyć, no może nie diamenty ale perełki takie jak pdp 50st50
a dla tych którzy nie chca nawrócić się na( szłuszną drogę plazmy) led także panasonica o którym pisałem wcześniej i moim skromnym zdaniem w cenie poniżej 4kz obydwa telewizory nie mają konkurencji
Nikt mnie nie przekona, że lepiej jest wybrać Philipsa niż Sonego?
Słuszną drogę plazma? Może kineskopA ja myślę że w tej cenie można nabyć, no może nie diamenty ale perełki takie jak pdp 50st50
a dla tych którzy nie chca nawrócić się na( szłuszną drogę plazmy) led także panasonica o którym pisałem wcześniej i moim skromnym zdaniem w cenie poniżej 4kz obydwa telewizory nie mają konkurencji
ja - choć niektórzy mnie ignorują hyhy - mimo że daleki jestem od skrajnego (u niektórych) negatywnego oceniania xxPFL6007, ten TV i jakość obrazu wręcz podoba mi się mimo jakiś wad (teatr albo gorsza jakość obrazu w ruchu, szarpanie konturów, szarość czerni jeżeli nie patrzy sie na wprost ekranu) + wady wynikające z funkcji SmartTV i odtwarzania niektórych formatów. No i mam nadzieję na poprawę niektórych wad i bugów w następnych wersjach FW.
Ten TV przedstawia wysoką jakość w stosunku do ceny wśród LED LCD.
Więc mimo że bronię tego modelu, to chyba jednak moim next telewizorem będzie plazma Panasonica.
Nieważne dla mnie będzie że może "stracę" jakie 50PLZ rocznie a konto wiekszych wydatków za prąd. Jedyne czego ewentualnie będzie mi brak, to ambilight.
Tą wypowiedzią wykazałeś się lekką ignorancją ale nie będę tego drążył.Słuszną drogę plazma? Może kineskophahaha.
Być może plik został zapisany przez PS CS4 w trybie postępowym. Dlatego nie otworzysz. Żeby jednak nie stracić odwzorowania proponuję na nowo zapisać w PS CS4 lub wyższym jako standardowy. Wszelka konwersja do RGB zmieni odwzorowania. Pobierz sobie trial'a CS6, może się również przydać do wykonania plansz testowych.Wlaśnie te próbowałem i coś tv nie chce odczytać tych jpg. Ktoś wie dlaczego ?
Być może plik został zapisany przez PS CS4 w trybie postępowym. Dlatego nie otworzysz. Żeby jednak nie stracić odwzorowania proponuję na nowo zapisać w PS CS4 lub wyższym jako standardowy. Wszelka konwersja do RGB zmieni odwzorowania. Pobierz sobie trial'a CS6, może się również przydać do wykonania plansz testowych.
Adobe - Adobe Photoshop CS6 Extended pobierz | Adobe
To nie temat o panasonicach. Ja swojego egzemplarza na pewno bym nie wymienił na panosonica
i są ludzie co wolą ledy. A z tym nawracaniem to trącasz kolego fanbojem hehe
poszły na PMMa ktoś jakieś plansze czy coś do ustawień bo denerwuje mnie, że sceny nocne i ogólnie ciemniejsze są jakby zamglone i chciałbym to jakoś poprawić i przetestować