a sie zgadzaj czy nie zgadzaj - i wiesz -
jak zobaczysz post emera to ignoruj.
Nie mówiąc , ze tak jesteś/cie zaaferowani swymi tak "życiowymi problemami z TV", ze nie widzisz/cie sarkazmu w mojej propozycji dla Was, aby sprzedać ten TV (hyhy - od złotówki)
Płaczki jesteście, a skoro tak Wam tan TV zycie zepsuł - sprzedać i kupić wspomniany LG - na pewno bedziecie zadowoleeeeni
Nie pomaga Wam nikt - widocznie problemy sa software-owo Kolego i NIKT nie pomoże TUTAJ.
Juz kiedyś wspomniałem, ze jeżeli ktoś ma uwagi co do FW, że cos nie działa lub źle działa, to JEDYNEM miejscem na ziemi i we wrzechświecie, aby liczyć że Wasze problemy dotrą do zainteresowanych i kompetentnych ludzi jest:
TV: Software 2012 models
Tak trudno zarejestrować się ? Jeżeli nie comprende po angielsku, to chociażby wspomóc się jakąś "tłumaczką" internetową.
Zamiast tyyyyle narzekać na ten TV, że to, że tamto nie działa (nie mówie że jest OK, ale te "problemy" mnie albo nie dotyczą, albo ich nie mam, albo się pogodziłem) - to jeden z drugim PISAĆ, MONITOWAĆ i OCZEKIWAĆ POMOCY u źródła, a nie u osób które TYLKO są tez uzytkownikami.
Anyway - ten TV, oprócz oczywistych jakiś wad (dla mnie to "teatr" i szarpanie konturów w obrazie w ruchu), jest świetny.
A szukanie czegos bez wad, to nawet za 15oooPLZ nie znaajdziecie - wybieranie telizora, to często czegoś z mniejszą ilościa wad czy z wadami, które są dla mnie mniej ważne.