Teraz też Ci nie powiem, bo mam stery z CP w pracy, ale gdzieś w menu HDTV w Digital Panel Display 4 (tak jest przynajmniej u mnie).
Mam jeszcze pytanko do ekspertów. Oto jak wygląda mój TV po włączeniu czerwonej planszy:
Dzisiaj przyszedł pan z serwisu i powiedział, że TV "służy do oglądania dynamicznych obrazów" i na czerwonych planszach zawsze się będzie coś takiego robić. Na moją sugestię, że nie po to kupowałem TV za 2000, żeby mieć teraz pół murawy niebieskiej podczas meczu, powiedział, że muszę się przyzwyczaić, bo "teraz telewizory nie takie jak kiedyś produkują" i "że on sam ma podobny i też plamę i nic się z tym nie da zrobić i w zasadzie to on woli swoje stare Sony". Po czym zjechał mi z kolorem do 30, jasność podbił do 60, ustawił szaro-bury program jakiś i stwierdził, że plamy nie ma. Jak mu powiedziałem, że mogłem sobie kupić telewizor czarno-biały i bym miał to samo, nic nie powiedział. Podobno taki telewizor "spełnia specyfikację Philipsa". To ja k***a mać dziękuję za takie produkty. Co o tym sądzicie?