Pc

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Prawa sprzedał faktycznie za grosze, z jednej strony żal, a z drugiej nikt go nie zmuszał, wszystko w świetle prawa. Skok drastyczny.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Wiem, że masz, dlatego uznałem, to za żart ; )

Dobrze wiesz co daje 21:9, pomijając już samą użyteczność, to też sporo przyjemności z obcowania.
To teraz masz to wszystko, tyle, że jeszcze więcej (poziom).

Ja zaczynałem przygodę z 21:9 od 1080 i też było kupe korzyści względem 16:9 1080, a tu mamy nie dość, że o wiele większą przekątną, to wręcz niebotycznie szeroki poziom. Ja bym tam znalazł całą mase zastosowań, od netu, plików, okien, gier i chyba kończąc na podziwianiu tapet, a one też robią wrażenie.
Widziałem ten monitor na żywo, robi robotę.

Natomiast zgadzam się z Tobą co do rozdziałki i właśnie dlatego nie zamieniłem swojego na to monstrum, te nasze 34" wręcz idealnie się komponuje (rozdzielczość/przekątna).
Dziś nie wyobrażam sobie nic innego.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
I do tego jeszcze zakrzywiony ekran, ktory wizualnie "zmniejszy" wielkosc tego ekranu. W praktyce moze to tylko kwestia przyzwyczajenia i nkebjest az taki duzy xD

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Wiem, że masz, dlatego uznałem, to za żart ; )

Dobrze wiesz co daje 21:9, pomijając już samą użyteczność, to też sporo przyjemności z obcowania.
To teraz masz to wszystko, tyle, że jeszcze więcej (poziom).

Ja zaczynałem przygodę z 21:9 od 1080 i też było kupe korzyści względem 16:9 1080, a tu mamy nie dość, że o wiele większą przekątną, to wręcz niebotycznie szeroki poziom. Ja bym tam znalazł całą mase zastosowań, od netu, plików, okien, gier i chyba kończąc na podziwianiu tapet, a one też robią wrażenie.
Widziałem ten monitor na żywo, robi robotę.

Natomiast zgadzam się z Tobą co do rozdziałki i właśnie dlatego nie zamieniłem swojego na to monstrum, te nasze 34" wręcz idealnie się komponuje (rozdzielczość/przekątna).
Dziś nie wyobrażam sobie nic innego.
Myślałem, że nie skojarzysz nowego nicku (długa historia :D). Głównie dzięki Tobie kupiłem ten monitor :) Wcześniej miałem Eizo 1980x1200. I tu już do pracy czy nawet samego przeglądania internetu te 1200 w pionie zamiast 1080 robiło robotę. Osobiście nie wyobrażam sobie powrotu do 1080, dlatego nie był to żart z mojej strony.

Savron

Well-known member
Bez reklam
Trochę "tuninga" nie zaszkodzi. Pięknie. Steampunk jest niesamowity.

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Właśnie nie wiem, najwyzej poczekam na wersję konsolową, tam zawsze opad szczęki i gwarantowane atrakcje graficzne :)

Do góry