Pc

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Chaos, czyli jeden wielki burdello na ekranie.
Dla mnie tego za dużo, a sama rozgrywka nudna jak flaki z olejem.
Może się trochę zraziłem, bo język menu całej gry hiszpański (?), napisy znowu angielskie. Mimo, że jest możliwość zmiany, ale widać, że komuś się coś popieprzyło.
Nie zmienia to faktu, że gra (jak dla mnie) jest chaotyczna. Bieganie po mieście, jakieś upgrejdy, dzikie węże. Ukatrupić kogoś też nie jest łatwo, w sensie jedna seria nie wystarczy. Czyli realizm leży i kwiczy. Być może takie pierwsze wrażenie, być może nawet mylne, ale na pewno jej nie kupię.

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Z tym brakiem realizmu,to coś w tym jest...
Widziałem filmik,w którym gościu,musiał drugiemu strzelić parę dobrych razy w głowę,aby dopiero go zabić...
Gaficznie jak to się prezentuje ? Podobno to kolejna gra,która została wykastrowana wizualnie w porównaniu do tego,co pokazywali na targach E3...:)
Ale chyba nie jest najgorzej ?

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Mnie już nic nie rajcuje graficznie na PS4, bo tu testowałem.
Żle nie jest, powiedziałbym, że nawet ładnie to wygląda, ale gdzie tam do tego co widzę obok na PC w innych pozycjach.
Mnie ta pozycja kompletnie nie rajcuje, liczyłem na wiele i długo czekałem, a więcej się nastresowałem jak pograłem.
Dla mnie na obecną chwilę lipa, chaotycznie się gra. Dziwny trend na gry nastał, mase opcji i różnych zbędnych dupereli, mapy, znaczniki, cholera wie po co.
Nie podoba mi się to, ja chcę odpalić i dobrze się bawić a nie głowić się po co to czy tamto
Zapewne będzie też sporo pozytywnych opini, ale mi nie leży ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Również średnio podobają mi się te cuda na kiju :)
Wolę bardziej realny klimat...

Ciekawe jak to wypadnie ?
Zapowiada się ciekawie...
[youtube]3thHtvgZncs[/youtube]

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Podobne do Splinter Cell, wygląda dobrze, ale jak już to tylko na PC.
Już nie eksperymentuje z takimi tytułami na konsoli, nie w tej generacji i nie za te pieniądze ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Armanig,na jakie gry czekasz teraz najbardziej ?
Obejrzałem video od Sarge'a i jakoś tam tak średnio na PC (sporo exclusivów na konsole...).
https://www.youtube.com/watch?v=NNvP90NA2dA

Z tych gierek,które są na filmiku i będą dostępne na PC,najbardziej interesują mnie : "Mafia 3","Mass Effect Andromeda","Doom" i "Dishonored 2".
Od siebie dorzucę jeszcze "Star Citizen","Ghost Recon Wildlands","Battlefield 5" ,"Kingdom Come : Deliverance"...
Ciekawi mnie również ta platformówka :D :
https://www.youtube.com/watch?v=e6XbrI9jVtQ

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Star Citizen wezmę obowiązkowo, do tego Mafia naturalnie.
Resztę muszę obadać na gameplayu, a z konsolowych już raczej nic nie biorę.

Jako ciekawostka, bdb. materiał:

[youtube]82J2lKXIQ8w[/youtube]

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Dzisiaj premiera ale raczej sobie daruję.Rysunkową grafikę średnio lubię a jak już,to powinna być bardziej dopracowana,jak w niektórych filmowych animacjach.
Tutaj to wygląda jakby miało z 10 lat a sama rozgrywka zbytnio się nie różni od czwórki...
[youtube]XTvfJCZTC04[/youtube]

P.S.
Armanig,Ty masz możliwość odtwarzania filmów 4K w 60 FPS na Youtube ? ;)

Do góry