Pc

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Właśnie, jak BF, tyle, że tutaj czuć klimacik. To zdaje się będzie zręcznościówka, a jak bym tu widział coś z przygody.
Te chodzące Mechy w tle, przelatujące statki, to wszystko tutaj fajnie się zgrywa. Zobaczymy.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Poprzednią Lare szybko odpuściłem, jak pamiętam to coś mnie tam mocno zirytowało.
WRC trzeba jeszcze sprawdzić, chociaż nie, wracam do GTA ;)

Predatorus

New member
wrc nowe, ci co grali twierdzą, że sporo bugów ma i lipa graficznie. Może poprawią, zobaczy się.

Ostatnia nadzieja w Dirt Rally. Zapowiada się namiastka symulacji rajdowej, coś w stylu richard burns rally.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Tutaj się fizyka liczy, jak leży to nie warto zawracać sobie głowy, ale nie grałem.
W Dirt Rally pogrywam już od jakiegoś czasu, graficznie wygląda rewelacyjnie , cała reszta w kierunku RBR. Świetna pozycja.

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
GTA na PC schodzi na psy, jest tak dużo cheaterów, że granie powoli zaczyna nie mieć sensu.
Dzieciaki zrujnują ten tytuł i towarzystwo zacznie się wykruszać.
Nie mogę pojąć, dlaczego Rockstar nic z tym nie robi.
To jest właśnie plus konsol, są wolne od takich atrakcji.

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Ktoś, coś, instalował ostatnio z Origin?
Ta platforma to dziadostwo, zawsze mam z nią problemy.
Battlefront zakupiony, kod wpisany, a gry w bazie nie widać.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Dalej to samo i czuję, że nic z tego nie będzie. Komedia.
Od godziny piszę reklamację do sprzedawcy i już mi bokiem wychodzi dyskusja z nim.
Nigdy nie przepadałem za tym całym Origin, a teraz już jestem przekonany, że to ponadczasowy shit.
Gdybym wiedział, to bym ściągnął bez żadnych sentymentów.

Co do GTA5, to na nowej karcie wygląda jeszcze bardziej miodnie. Mam wrażenie, że deko inna kolorystyka, a już na pewno auto wygląda inaczej. Bardziej profi kolory, refleksy, cienie itp. zapewne kwestia podbitych ustawień. Do tego ultrapłynnie. Jest ok.
To samo z Arma, czy Crysis. To co kiedyś lekko krzaczyło, teraz działa świetnie, można śmiało grać ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Co do GTA5, to na nowej karcie wygląda jeszcze bardziej miodnie. Mam wrażenie, że deko inna kolorystyka, a już na pewno auto wygląda inaczej. Bardziej profi kolory, refleksy, cienie itp. zapewne kwestia podbitych ustawień. Do tego ultrapłynnie. Jest ok.
To samo z Arma, czy Crysis. To co kiedyś lekko krzaczyło, teraz działa świetnie, można śmiało grać ;)

No to gratki :-D
radosc.gif

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Star Warsów jak nie było tak dalej nie ma.
Złodziejskie czasy.

No nic.
Odpaliłem Tom Clancy's Rainbow Six Siege.
Jest dobrze. Mam duży sentyment do tej serii.

Zastanawiam się też nad:
The Crew - Wild Run
NFS 2015
Rocket League - tutaj sporo zabawy z tego co widziałem.
Dodatkowo cross platform, czyli możliwość rozgrywki pomiędzy platformami PS4 vs PC (?)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Skąd Ty brałeś te "Star Warsy" ?

"The Crew" (podstawkę) z tego co pamiętam,testowałeś (demo na PS4) i nie byłeś zachwycony.
"NFS 2015" na PC będzie dopiero w przyszłym roku..

A ja mam takie zaległości :

Batman
Wiesiek 3
Metal Gear Solid
Mad Max
Call of Duty
Assassin Creed
Fallout 4
Star Wars

Biorę się za to w końcu :)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Stąd:
Star Wars Battlefront PL +DLC Bitwa AUTOMAT 24/7 (5777043542) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

The Crew, demo testowałem na konsoli. Padaczka graficzna, fizyczna i psychiczna, no, ale my tu o PC a to zmienia postać rzeczy ;)
Bardziej interesuje mnie rozgrywka testowa, ale skłaniałbym się do innego gniota - NFS, co by graficznie oko nacieszyć.

MadMaxa może przetestuję, Fallout na pewno, ale jeszcze nie teraz. Wieśka nie chce za darmo, a poprzedni Assasin znudził mnie niemiłosiernie. Bezsensowne bieganie tam i z powrotem.

Jest jeszcze ciekawa produkcja na wzór Aliena, podobny klimat. Zapomniałem jaki tytuł.
Zostaje jeszcze Dying Light.

Rocket League właśnie kupiłem, kilka meczów rozegranych. Świetna zabawa, ale już mi się znudziło :D

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Może coś źle robisz...(bo rozumiem że dostałeś kod ?)...
Gościu wydaje się być wiarygodny.
W ciągu tygodnia dostał 242 pozytywne komentarze i tylko 1 negatywny.

Co do "Rocket League",to mnie rozbrajasz :)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
No to dostanie drugi negatywny.
Ja nie twierdzę, że gość jest oszustem, ale mógłby podejść do tematu bardziej po ludzku i widząc mój problem, pokusił się o zwrot.
Domyślam się, że to wina samego Origin.
Coś nie załapało, mimo, że kod został zaakceptowany. Być może trzeba oczyścić cache, zmienić ścieżkę zapisu, lub zacząć się modlić.
Zrobiłem wszystko, gry nie ma. Kasy też. Do Origin też napisałem, ale Ci łaskawie mają odpowiedzieć do 14 dni.
Normalny sprzedawca zwróciłby kasę i sam się reklamował, oszczędzając mi przy okazji nerwów, ale to Polska. Zapłaciłeś, to radź se sam.

Do góry