Pc

Artur Z.

New member
Również wolę coś spokojniejszego, chyba że jestem zestresowany po pracy, to wtedy odpalam Gears of War 2 i rozładowuje napięcie :D

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
W GTA nawet nie trzeba grać, wystarczy włączyć tryb kamery filmowej i podziwiać, a co? Chociażby prace zawieszenia ;)
Można tak przez godzinę, bez celu.. ;)

Blood Dragon

New member
Czy po uruchomieniu gry komputerowej na monitorze w formacie kinowym 2,40:1 - 21:9, statyczne elementy menu gry - HUD (paski energii, mapy, etc) też się przesuwają do rogów ekranu, czy pozostają w tym samym miejscu jak w formacie 16:9 ?

Piramida

Well-known member
Bez reklam
ja uwielbiam wszystkie need for speedy

Nowy zapowiada się na arcade pełną gębą (w sumie żadna nowość).Do tego ten dziwny widok kamery podczas skręcania czy driftowania.Ciekawe czy będzie można to zmienić....Plus za powrót do tuningu i nielegalnych nocnych wyścigów jak w NFS Underground.Grafika również ładnie wygląda...

[youtube]F3gy5_fzW6g[/youtube]

Armanig,testowałeś " Mad Max'a" lub nowego "Metal Gear Solid" ?
Ja jakoś nie mogę się zabrać.Chyba będzie trzeba zrobić małą przerwę lub ograniczyć się z filmami.Muszę jeszcze sprawdzić "Batmana" i "Wieśka 3" ;-)
"Battlelfield Hardline" w końcu zainstalowałem...;-)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Mad Max'a owszem, testowałem, ale u Wonzia na strumyku ;)

A co do NFS, to może i fajnie wygląda, ale dla mnie gameplay, a przede wszystkim fizyka, to żenada i nie sądzę żeby coś się w tym temacie ruszyło.

Dobrze ponad msc. nie odpalałem żadnej gry, zresztą i tak ostatnio na tapecie cały czas było gta, a tam tradycyjnie wyścigi.
Poznałem fajną ekipę, stricte wyścigi, mają najlepsze czasy w rankingach światowych.
Podszkoliłem przy nich nieco technikę, a finał jest taki, że teraz wchodząc do randomowych lobby praktycznie zawsze jest 1 miejsce, a ja słyszę, że jestem cziterem ;)
Zresztą wystarczy spojrzeć jak przeciętny gracz w takiej ekipie jeżdzi:
https://www.youtube.com/watch?v=nDjgDbQcU00

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Zresztą wystarczy spojrzeć jak przeciętny gracz w takiej ekipie jeżdzi:
https://www.youtube.com/watch?v=nDjgDbQcU00

Ładnie zapierdziela ;-)

W sumie również dawno nie grałem,jednak muszę nadrobić zaległości :D;-)
Chyba w tego Max'a sobie posiekam.Pisali że w jakieś 7-8 godzin można spokojnie przejść.
"Batman" podobno jest zwalony.W ogóle wycofali ze sklepów wersję PC...
"Wiesiek 3" to już dłuższa rozkminka,jednak to kwestia czy się wkręcę...gdyż w poprzednie części średnio grałem...
"MGS" jeszcze sprawdzę...;-)

Caparzo

New member
Bez reklam
Mi gta się już przejadło trochę. Ost raz grałem chyba w marcu. ostatnio kupiłem Cod Ghost i gram w sieci, ale do MW 2 albo 3 sięnawet nei umywa, więc wrciłem do Cod MW 2. A na lapka zainstalowałem Wolfenstena enemy territory i czasem zagram :) ludzie wciąż w t grają o dziwo ;)

Co do NFS, z chęcią zagram bo w undergrounda dobrze się grało. Tylko jak znowu będzie się dostawać jakieś gwiazdki żeby mieć reputacje, a pojazd będzie musiał wyglądać jak mega wieś ze wsi to podziękuje. :bober:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Ostatni dobry COD w którego grałem namietnie (online) to MW2.
Wszystkie mapy na pamięć, słabiej było z MW3, ale też dobry, a ostatni to już gwoźdź do trumny. Przekombinowane. Odpuściłem serie.
Wiesiek natomiast jest całkowicie po za moim kręgiem zainteresowań, a Batman ponoć dobry, tyle, że skopali optymalizacje.
Co do MGS, to jedna z najlepszych gier w jakie dane mi było grać, ale to były poprzedniej generacje i jakoś nie mogę się przekonać do nowych.

Tak na dobrą sprawę, to nie ma w co grać, a wymagania z wiekiem rosną ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Armanig,widziałeś gameplaye "Mafii 3" ?
Dla mnie trochę lipa.Mafia zawsze kojarzyła mi się facetami w garniturach i kapeluszach (od Armaniego :D;-)) i latami 20-60,a tutaj zrobili prawie współczesny świat z jakimś czarnoskórym nygą bez charyzmy...;-)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Król jest jeden i zwie się GTA, a to kalka, a szkoda bo mogli iść w czasy prohibicji, czyli właśnie kapelusze, gajerki i takie tam ; )
Zobaczymy jak fabuła, bo to jedyna nadzieja, a jak tu wyłożą, to cienko to widzę.

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
Kiedy bawiłem się na torze w Poznaniu jechałem z młodziutkim instruktorem, który wygrał NFS Academy. Była fajna rozmowa: gość się mnie pyta, czy już kiedyś jeździłem czymś takim, ja na to, ze tylko w grach (śmiech). Odparł, że to on wlaśnie jest laureatem Academy, tylko, że wygrał grę dzięki prawdziwym umiejętnościom (czyli odwrotnie) :D

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
WRC obowiązkowo, ale poczekam jak ceny spadną ;)

W GTA wprowadzili nowy tryb "Adwersarza", coś na wzór filmu "Speed" z Keanu Reeves, jeden ucieka ciężkim sprzętem (truck/straż pożarna/laweta), drugi w osobówce ma go chronić, a trzeci (kilka osób) doprowadzić do zatrzymania kierowcy ww. ciężarówki.
Z tym, że kierowca ciężkiego sprzętu musi utrzymywać pewną prędkość, w przeciwnym wypadku boom shakalaka. : )
Generalnie "takie se", ale dobrze, że coś robią. Miła niespodzianka po miesięcznej przerwie.
Za to tych wszystkich "hakierów" którzy czitują i odstawiają cyrki w online, piętnuję.
Dziwne, że Rockstar nie może sobie poradzić z tą żenadą.
Ja bym ich wszystkich uraczył dożywotnimi banami.

Do góry