1. jak można porównywać LCD do plazmy w sklepie?
2. jak już m[pisałem, tez jestem cięty na rwanie obrazu - VT30 tego nie ma! nie ma nie ma i kropka. mam powłączane ulepszacze i zero rwania, tak jak zero powidoków. Nie ma nie ma nie ma
Samsungi się rwały ostro czasami.
3. ten sony ładnie wygląda w świetle, tylko zobacz jakie on ma kolory, jak wygląda śnieg, inne kolory i ile kosztuje
Ja też w MM zekscytowałem się ładniutkim Samsungiem, a w salonie Sony we wrocławskim Pasażu Grunwaldzkim byłem w szoku z czarnego na LCD. Ale nawet w sklepie kąty tego soniacza był śmiesznie niskie - to co dopiero w domu.
Nie bój się VT30, bo żadnych rwań tu nie ma - obraz jest płynny i koniec kropka
a co do zdjęć - to ja na pewno nie dam, bo mam aparat tylko w telefonie i co niby te zdjęcia mają pokazać? jeśli powierzenie, że rzeczywiscie mam ten TV to spoko mogę dać
wg mnie na prawdę warto w domu zobaczyć i porównać z LCD - vt30 wygra i jestem tego pewien. Jeszcze nie widziałem LCD z lepszym obrazem od vt30. Jedynie Philips 9705 mógłby stanąc do walki, ale i tak by przegrał. W mojej skromnej opini tak wygląda szereg najlepszych TV: VT30, Philips 9705, LG lx9500, a potem przepaść
no al ja zwracam uwagę na inne rzeczy, więc pewnie wielu by jakiegoś soniacza dało
gdyby wszystkim vt30 się podobało, to by SzamSzung zbankrutował
a tak ma 30% rynku LCD.
Ludzie i tak kupią Sama, bo jest ładniutki i milutki
a potem plamy im wyłażą
dobra plazma to dobra plazma i tyle.