Czyli pozostaje ogladać filmy podłączając laptopa.
Można jeszcze ewentualne rozważyć zakup przystawki, np. wspomnianej przez @tomasz.k, czy opartej np. na Androidzie. Na pewno nie jest to tak wygodne jak obsługa smart-aplikacji bezpośrednio z telewizora. Z drugiej strony uważam pozwala jednak "przedłużyć życie" sprzętu, całkiem jeszcze przecież pod innymi względami nieprzestarzałego.
Dodam, że w moim DT60 z tego samego rocznika 2013, póki co nie zauważam problemów z aplikacjami typu YT, TVN Player, Ipla, Iplex, itp. Z "filmowymi" stronkami w przeglądarce bywa różnie, np. na cda filmy zrywa po kilkunastu-kilkudziesięciu s (chociaż klipy użytkowników co dziwne odtwarza całe), weeb.tv niektóre kanały odtwarza, niektóre nie; za to całkiem dobrze śmiga telewizjada. No ale DT60 był o ile pamiętam 2 półki wyżej od ET60 i na 100% obsługuje flasha, chociaż niektóre stronki krzyczą, że nieaktualny, jednak video wyświetlają. Dziwi mnie, jak już wcześniej pisałem, brak do tej pory Netflixa. Jakoś nie wierzę, aby sprzęt nie podołał tej aplikacji. Nie mam także przecież gwarancji, że za rok-dwa-trzy też coraz więcej apek/stronek przestanie działać i też będę prawdopodobnie będę myślał o podłączeniu jakiegoś urządzenia, gdyż tego telewizora raczej jeszcze nie wymienię.
Pozdrawiam.