Podłączał ktoś Et5 do komputera przez DLNA ??
U mnie nie działa
W zakładce Media Server telewizora komunikat "Nie znaleziono serwera";
Jak podłączałeś? Jakim programem się posłużyłeś?
Ja ściągnąłem i zainstalowałem PS3 Media Serwer, i co prawda nie Panasonic, ale połączył mi się błyskawicznie. Fajna sprawa ze na kompie można robić co innego, a na TV w tym czasie puścić film na przykład.
ponawiam pytanie o DUAL PLAY. czy Panas ma ta funkcje na pokładzie?
Z pasywnym 3D też działa (nie ma to znaczenia) np. model LG LM670S ... z tego co można wyczytać w specyfikacji tego Tv nie ma takiej opcji ten telewizor.z tego co mi wiadoomo Dual Play wystepuje z 3D aktywnym i sa potrzebne do tego specjalne okulary a ten model ma pasywne 3D
Dzięki krzychooo
Zainstalowałem serviio ale bez efektu zainstalowałem ps3...... i poszło, trochę cięło nie wiem czemu tv wykryl panas +
odtwarzacz media player (nie wiem po co)
po restarcie nie wykrył Panasa ...jakieś inne coś zaglądnąłem do listy chyba to był philips ale grunt to ze działało łączył się spoko filmy szły dobrze
Ale tez jaja. Nie odpalał filmów z długimi nazwami a po skróceniu nazwy ok
Długo się nie bawiłem bo już było późno...
Myślę że jak wrócę do domu do dalej będzie działało ..???..
pozdrawiam
bardzo ciekawa dyskusja ale ja dopowiem swoje 3 gr. jestem zainteresowany zakupem TV3D oczywiście nadal mocno zastanawiam się nad rodzajem technologii i tak ostatnio miałem możliwośc spędzenia troszke czasu przy pasywnym LG 47 660tce, PANASONICu ET5 i aktywnym PHILIPSie 5507. co bardzo mnie zdziwiło to jakość wyswietlanego materiału na pasywie LG i PANSONICU. mimo że LG to potentat w dziedzinie tech pasywnej to w PANASONICU obraz 3D był o niebo lepszy. nie wiem czy to tylko moje odczucie ale LG na prawdę wyglądało blado (widoczne poziome linie). materiał testowy to kilka zwiastunów filmowych 3D i filmy BD3D AVENGERS i PRZYGODY TINTINA oglądane z odległości 2.5m. natomiast PHILIPS był rewelacyjny ze swoim aktywem tyle że problem w tym telewizorze to nierówne podświetlanie matrycy czy i wy macie podobne spostrzeżenia, czy ktoś może sie wypowiedzieć o 3d (swoich odczuciach)w PANSONICu ET5