Mocy czynnej, czy biernej?Tylko co tu można żle zmierzyć?
Wyświetlacz pokazuje 13 W i tyle .Mierzyłem tym już dziesiątki urzązeń i nie przekłamuje więcej niż 1W.
Instrukcja zreszta podaje 15W
Mocy czynnej, czy biernej?Tylko co tu można żle zmierzyć?
Wyświetlacz pokazuje 13 W i tyle .Mierzyłem tym już dziesiątki urzązeń i nie przekłamuje więcej niż 1W.
Instrukcja zreszta podaje 15W
na moim X10Y przy niektórych ustawieniach rozszerzonego ekranu mam w 2/3 lewego górnego ekranu takie przerywane podświetlenie ( co to jest i jak sie tego pozbyć?
http://img442.imageshack.us/img442/2579/948.jpg
Włącz powierzchnie ekranu w ustawieniach tv.
Mam dokladnie ten sam telewizor i ten sam problem.
Po przelaczeniu na niemcy znalazlem wszystkie kanaly DVB-C, ktore sa nadawane w mojej kablowce. Natomiast na analogu nie umiem wyszukac wszystkich kanalow. Znalazlem 53 z 61, ktore sa nadawane w mojej kablowce.
Napisales, ze u Ciebie juz to dziala. Jak sobie z tym poradziles aby miec DVB-C oraz wszystkie analogowe?
czynnejMocy czynnej, czy biernej?
Włącz powierzchnie ekranu w ustawieniach tv.
witam
posiadam od niedawna model txp37x10y. Obraz oczywiście bajka, lecz zauważyłem problem z dźwiękiem. Podczas basowych tonów, niskiego głosu spikera itp. pojawia się buczenie głośników. Zmniejszenie niskich tonów i głośności częściowo tylko załatwia sprawę. Czy to normalne w tych modelach, czy do serwisu?
Również nie udało mi się odnaleźć tej opcji... w jakim sub menu ona jest?Opcja jest dostępna...itd
Może głupio się zapytam, ale gdzie ta opcja jest dostępna? Wczoraj 3 razy szukałem po całym menu, pozycja po pozycji i nie znalazłem.
Mój problem to zbyt duże powiększenie na Zoom1. Tzn jeżeli leci np jakiś serial w 16:9 z czarnymi pasami na dole i u góry, a ja ustawię na Zoom1 to obraz na Zoom'ie jest nieco obcięty o dołu i góry (można to zauważyć np. po pozycji logo przed i po Zoomie). Trochę to denerwuje bo jednak ucieka trochę obrazu. Też tak macie, czy to u mnie jest coś nie tak.
A tak z zupełnie innej beczki - jak wam się podoba nowy layout tego forum? Mnie nie odpowiada, bo wydaje się uboższy, np. nie widzę funkcji przeszukiwania danego wątku, ani bardzo wygodnego linka "Skocz do pierwszego nieprzeczytanego postu". Chyba, że niedowidzę
witam
posiadam od niedawna model txp37x10y. Obraz oczywiście bajka, lecz zauważyłem problem z dźwiękiem. Podczas basowych tonów, niskiego głosu spikera itp. pojawia się buczenie głośników. Zmniejszenie niskich tonów i głośności częściowo tylko załatwia sprawę. Czy to normalne w tych modelach, czy do serwisu?
Takie mam pytanie, czy można dodatkowo podłaczyć głośniki i jakie do TX-P42X-10E żeby można było uzyskać lepszy dzwięk.
Pozdrawiam wszystkich.
menu -> ustawianie -> inne ustawienia -> powierzchnia obrazu -> włączony
ponad 30, muzyka, tony niskie +9, wysokie +6A jak masz w ustawieniach dźwięku głośniki do 30 cm od ściany czy ponad? Muzyka, czy głos?