Yacek no widzisz tak wyszło nawet nie miałem czasu żeby się tym zająć, a zarazem musiałem znaleźć kupca na mój stary tv bo po co mi dwa.yacek _b napisał:Jejku !!! broda1725 to Ty jeszcze nic nie kupiłeś ?!!!!! Po tylu twoich postach ?!!
W sumie tak ale wiesz jak teraz tv potaniały narazie jestesmy sami a do pudełka nie chce mi sie pakować tv na jakies 4 lata bo po tych 4 latach stania w pudełku to może już być sieczka z tv elektronika zawilgotnieje i szlak go trafi. Dlatego postanowilem go sprzedać niech się inny ktoś pocieszy kogoś kogo nie stać na nówke a nam jak będzie potrzebny tv za pare latek to sobie kupimy noweczke i to pewnie za tą cene co sprzedałem. A może nawet 32".Sansei6 napisał:Ee tam warto mieć dwa tv, ja siema rodzinę to jest to niemal obowiązkowe minimum
broda1725 napisał:W sumie tak ale wiesz jak teraz tv potaniały narazie jestesmy sami a do pudełka nie chce mi sie pakować tv na jakies 4 lata bo po tych 4 latach stania w pudełku to może już być sieczka z tv elektronika zawilgotnieje i szlak go trafi. Dlatego postanowilem go sprzedać niech się inny ktoś pocieszy kogoś kogo nie stać na nówke a nam jak będzie potrzebny tv za pare latek to sobie kupimy noweczke i to pewnie za tą cene co sprzedałem. A może nawet 32".
Co do tego wycierania obudowy błyszczącej (w samie cały był taki) to najlepiej ściereczka z mikrofibry na mokro czystą wodą a puźniej drugą sciereczką z mikrofibry na sucho żadnych plam i mazów (matryce też tak wycierałem od czasu do czasu).
Ale panowie wracając do wyboru to co polecacie jesteście za swoimi Panasłoikami czy może odskok w bok
He he moje serduszko mówi X10Y, X10Y a rozum mówi zastanów sięcukiernik napisał:Broda! Idź za radą "serca". Rok roku temu na ten temat już pisaliśmy i to na tym forum.