marcin711 napisał:Ja mam pokój 20m i 2,5-3m do TV i chyba kupię 37, tylko jeszcze sprawdzę jak z tą czernią , bo wczoraj w sklepie oglądałem na nim materiał samsunga i na koniec zostało logo sama na tak jakby wyłączonym panasie czyli zamiast czarnego był (poprostu wyłączony panel TX x10y) czyli niebieskawy.
było to na zakończenie materiału, napisy na koniec filmu były jednak na czarnym tle , więc chyba się czepiam?
frantotti napisał:..............ja miełem ten sam dylemat ........i kupiłem 42 cale(odległość 2.8m).
i niestety...................teraz żałuje jak cholera......bo dzisiaj brałbym minimum >>>> 46-50 cale.![]()
PawelKRZ napisał:Ok, czytam i czytam i trochę rozumie a trochę nie, bo się nie znam na tymWiem że jak mam 3m to w zasadzie ok i radzicie nawet większe TV ale jak jest np 2m to co? 37?
yacek _b napisał:PawelKRZ jak 3m do tv i ogladanie głównie kablówki , która posiada tylko parę kanałów HD a reszta to szajs do tylko 37 lub 42 cale .
kowal801 napisał:Z boku po prawej stronie telewizora masz przyciski, F ,-V, +V ,TV ,AV
.