Koledzy mam sprawe. Znajoma po mojej namowie kupiła P42X10Y za 2200 zł i jest super zadowolona
Co ciekawe miała kupować telewizje n lub cyfra+, ale jak zobaczyła analoga to powiedziała, że jej to wystarczy bo tak jak na CRT, tylko Polsat gorzej, ale ujdzie.
Po mojej namowie, by przeskanowała DVB-T znalazła TVP1,2 i Info (Podkarpacie MPEG2) jest w szoku, że taki kryształ, ale ma kolejne dwa pytania do mnie, a ja jako nie posiadający tej plazmy nie wiem jak jej odpowiedziec.
Mowiłem jej, żeby zmianiła na region Czechy lub Szwecja to znajdzie jej DVB-t, ale ona zmieniła jakieś ustawienie na Skanuj DVB-T i znalazło jej to bez zmiany regionu. Wszystko OK, ale ma tylko DVB-T, zniknął jej analog w tym Polsat.
Co ustawić, czy się da, by znalazło DVB-T, a następnie po kanałach w DVB-T były analogi w tym wspomniany Polsat ??
Przysięgam, że przeglądam ten wątek od pół roku, ale nie pamiętam czy było to poruszane, wiec nie odsyłajcie mnie do szukajki.
PS. To juz druga zadowolona koleżanka z pracy, która w ostatnich 2 tygodniach kupiła te plazme i obie sa strasznie zadowolone